Anamaria Prodan, mesaj surprinzător înainte de procesul cu Reghecampf. Ce i-a transmis lui Luca

Anamaria Prodan le-a transmis un mesaj copiilor ei înainte de procesul cu Laurenţiu Reghecampf. Pe lângă Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu şi Bebeto, a fost vizat şi Luca Reghecampf, fiul pe care antrenorul lui Neftchi Baku îl are din prima căsnicie.

03 mart. 2023, 22:27
Anamaria Prodan, mesaj surprinzător înainte de procesul cu Reghecampf. Ce i-a transmis lui Luca
Anamaria Prodan, mesaj surprinzător înainte de procesul cu Reghecampf

Anamaria Prodan are pe 22 martie un nou termen în dosarul în care Laurenţiu Reghecampf i-a cerut să îi respecte viaţa privată, după ce impresara i-a adresat cuvinte grele Corinei Caciuc. Pe contul ei de Instagram Anamaria Prodan a distribuit ştirea în care se anunţă că ar trebui să stea faţă în faţă, în această lună, cu Laurenţiu Reghecampf, dar a folosit un emoticon în care dă de înţeles că este fericită şi nerăbdătoare să ajungă la tribunal.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se judecă în mai multe procese, printre care şi cel al bătăii din plină stradă. Cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt, iar autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare, scrie EVZ.

Citeşte şi: Anamaria Prodan sare în ajutorul fraților Tate. Ce mesaj i-a transmis controversatul Andrew Tate chiar din spatele gratiilor

De asemenea, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se mai judecă şi pentru custodia fiului minor, Bebeto, pentru care antrenorul achită o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia.

Deciziile luate de instanţă până acum sunt următoarele:

    • Reghecampf va achita pentru fiul său o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
    • magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
    • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6.000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.
    • Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre iubitul ei: „Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. Are bărbăție foarte mare!”