Anamaria Prodan, mesaj tranşant despre Reghe: „A dispărut din inima, ochii şi sufletul familiei mele. Pentru noi, este mort”

Anamaria Prodan a scris un mesaj tranşant despre Reghe, pe reţelele de socializare. Vedeta se află în plin proces de divorţ cu soţul ei, care, s-a mutat cu amanta lui, Corina Caciuc, şi urmează să devină părinţi.

19 ian. 2022, 13:55
Anamaria Prodan, mesaj tranşant despre Reghe: „A dispărut din inima, ochii şi sufletul familiei mele. Pentru noi, este mort”
Anamaria Prodan, mesaj tranşant despre Reghe:

Anamaria Prodan, mesaj tranşant despre Reghe. Impresara este decisă să încheie războiul pe care îl poartă cu antrenorul Universităţii Craiova şi spune că Reghe este mort pentru ea şi familia ei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf: „Tăntălăul meu soţ urlă în gura mare”

Anamaria Prodan, mesaj tranşant despre Reghe

Acestea fiind spuse, subiectul Reghecampf a dispărut din inima, ochii si sufletul familiei mele. Suntem aici pt Dvs presa si prietenii oricând eu si copiii mei demni si “proud of us”.

Aceasta a fost pedeapsa si lecția pe care familia specimenului Reghecampf a predat-o “domniei sale “, la nivel national si international. Pentru mizeriile de o viața pe care le a făcut fiecărei familii si fiecărui copil pe care Dumnezeu i le-a dat si de care cu atâta ușurintă si golanie si-a batut joc.

Pentru noi, personajul REGHECAMPF este mort si din aceasta secunda, nimeni din superba noastră familie NU-I MAI PRONUNTA NUMELE SPECIMENULUI REGHECAMPF. I S-A DAT BLOCK SI IGNORE DE CĂTRE NOI …. ANYWAY fiecare pasare pe limba ei piere “ AMIN 🙏🙌 Anamaria, Rebecca, Sarah si Laurentiu jr„, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Când s-au despărţit, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghe

Impresara a povestit cum l-a ajutat pe soţul ei să devină un antrenor cunoscut şi apreciat. Cea care a stat mereu în spatele lui şi l-a îndrumat ce să facă şi ce să vorbească, a fost fiica Ionelei Prodan.

Laur, cu mine, a mers din ce în ce mai bine. El juca fotbal la o echipă din liga a 2-a, mai avea şi nişte probleme de sănătate. Nu există nimeni să-l atingă, nici nu permiteam nimănui să facă asta, îi muşcam de gât pe toţi, dacă îndrăzneau să se uite către el.

Pentru el am fost şi bodyguard, şi soţie, şi iubită. Şi el a ascultat orbeşte. Îi făceam şi interviurile motivaţionale după fiecare meci, el habar nu avea.

Cred că a fost foarte mult pentru el. E vorba numai despre educaţie, când nu ştii să gestionezi… La un moment dat, i-a luat Dumnezeuu minţile şi şi-a descoperit latura asta, a iubirii, pentru femeile mai uşoare, mai slăbuţe. Asta a fost marea problemă a vieţii lui. Dacă nu era problema asta, astăzi, el era în primii zece antrenori ai lumii.

Am încercat să rămânem împreună pe partea asta profesională, să-l impresariez în continuare, însă dacă sari calul cu mine, te îngrop. Declinul nostru a început acum opt, de atunci tot ne luptăm, ca să aibă şi copilul meu un exemplu. Şi am tăcut din gură.Dacă eşti un dobitoc şi alergi după toate căţelele din oraş, uiţi de meserie, nu mai poţi să gândeşti. Eu ştiu unde am greşit.

Sunt atât de exigentă, în primul rând cu mine, iar cu cei din jur şi mai rău.Cum  crezi că va ajunge acum Laurenţiu Reghecampf? Îţi spun eu! Va trăi dintr-un salariu de 15.000 de euro pe lună, de la 2- 3 milioane pe an.Eu nu am verificat niciodată telefonul soţului meu, decât în momentul în care ştiam deja că are aceste apucături, pentru că toţi oamenii din fotbal vorbeau.

Copiii au ştiut secundă de secundă tot ce se întâmplă, pentru că aşa am crescut eu, în familia mea. Fii-su, ăla mic, l-a prins cu amanteleAm încercat să rămânem împreună pe partea asta profesională, să-l impresariez în continuare, însă dacă sari calul cu mine, te îngrop.

Declinul nostru a început acum opt, de atunci tot ne luptăm, ca să aibă şi copilul meu un exemplu. Şi am tăcut din gură.Dacă eşti un dobitoc şi alergi după toate căţelele din oraş, uiţi de meserie, nu mai poţi să gândeşti. Eu ştiu unde am greşit. Sunt atât de exigentă, în primul rând cu mine, iar cu cei din jur şi mai rău.

Eu nu am verificat niciodată telefonul soţului meu, decât în momentul în care ştiam deja că are aceste apucături, pentru că toţi oamenii din fotbal vorbeau. Copiii au ştiut secundă de secundă tot ce se întâmplă, pentru că aşa am crescut eu, în familia mea. Fii-su, ăla mic, l-a prins cu amantele„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „La mijloc”.


loading...
Partenerii noștri