Anamaria Prodan, mesaje siropoase către un bărbat celebru din România: „Te iubesc! Eşti cel mai bun”

Anamaria Prodan a transmis pe reţelele de socializare mesaje siropoase către un bărbat celebru din România. Impresara se află în plin proces de divorţ de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, care a părăsit-o pentru Corina Caciuc, amanta lui ce îi va dărui un băieţel.

08 dec. 2021, 15:23
Anamaria Prodan, mesaje siropoase către un bărbat celebru din România: „Te iubesc! Eşti cel mai bun”
Anamaria Prodan, mesaje siropoase către un bărbat celebru din România

Anamaria Prodan, mesaje siropoase către un bărbat celebru din România. Vedeta încearcă să treacă peste această perioadă dificilă din viaţa ei şi petrece mult timp în compania oamenilor dragi. Printre ei se numără şi Cătălin Botezatu, cu care s-a distrat recent în Dubai.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, faţă în faţă cu amanta lui Reghe. Evenimentul care le poate aduce împreună

Anamaria Prodan, mesaje siropoase

Şi pentru că a fost ziua de naştere a designerului, Anamaria Prodan a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, unde i-a făcut o urare lui Cătălin Botezatu. Alături de câteva cuvinte, impresara a postat şi o imagine cu ea şi creatorul de modă.

Eu sunt unică şi vrea să îţi zic „La Mulţi ani!„, a scris Anamaria Prodan, cu o întârziere de câteva zile. De asemenea, la mesajele din hastag-urile folosite la postare sunt elocvente: „Te iubesc!” sau „Eşti cel mai bun!.

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui

Impresara și-a făcut un obicei din a trimite mesaje cu subînţeles prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a-și exprima sentimentele legate de aventura extraconjugală a soțului Laurențiu Reghecampf.

Ultimul atac al impresarei asupra Corinei Caciuc, femeia de 28 de ani cu care Reghe va avea și un copil, a venit printr-un citat care îi aparține actriței Anne Hathaway.

Banii impresionează doar femeile leneșe. Când o femeie muncește din greu, un bărbat cu bani este doar un bonus, nu o scară de urcare”, a distribuit Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.


loading...
Partenerii noștri