Anamaria Prodan, naşă la nunta Adrianei Bahmuţeanu cu George Restivan. Carmen Harra, dezvăluiri din culisele nunţii anului: „Şi-au ales data nunţii fără să ştie de calculele mele. Cifra 3 este cel mai puternic simbol al căsătoriei”

Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan vor deveni soţ şi soţie în iulie 2023. De la nuntă nu va lipsi Carmen Harra, cea care a facilitat întâlnirea celor doi. Clarvăzătoarea a făcut mai multe dezvăluiri despre nunta anului, dar şi despre vieţile personale ale celor doi protagonişti.

31 ian. 2023, 09:25
Anamaria Prodan, naşă la nunta Adrianei Bahmuţeanu cu George Restivan. Carmen Harra, dezvăluiri din culisele nunţii anului: „Şi-au ales data nunţii fără să ştie de calculele mele. Cifra 3 este cel mai puternic simbol al căsătoriei”

Anamaria Prodan va fi naşă la nunta Adrianei Bahmuţeanu. Anunţul a fost făcut de Carmen Harra, cea datorită căreia a avut loc întâlnirea dintre Adraian şi George. Clarvăzătoarea a dezvăluit că, alături de Anamaria Prodan, şi ea vrea să fie naşă la nunta celor doi.

Cum a avut loc, de fapt, întâlnirea dintre Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan

Carmen Harra a povestit, la WOWnews, cum a avut loc întâlnirea providenţială dintre Adriana şi George.

Îi spuneam lui: o să întâlneşti o femeie cu iniţiala A, care a fost căsătorită, are doi copii, dar care nu este în California (în acel moment, George Restivan locuia în California – n.red.). Ei îi spuneam: în viaţa ta apare un bărbat cu litera G, care nu este de aici, care a mai fost şi el însurat. Adriana mă privea cu neîncredere şi îmi zicea: ‘Dacă spui tu, Carmen, dar eu nu ştiu despre ce vorbeşti’.

Eu am trimis un pachet în România şi s-a oferit George să mi-l ducă. Ajunge în Bucureşti, îi spun să stea în locuinţa mea, să nu se mai ducă la hotel. Şi el îmi zice că a auzit de Adriana Bahmuţeanu, ar vrea să o cunoască, că este o femeie frumoasă, deşteaptă, că ar vrea să o invite la cină şi să stea de vorbă. A vrut să o cunoască doar ca o personalitate. Ea prima dată nu a vrut că era obosită. La insistenţele asistentului meu, Adriana s-a dus la acea întâlnirea în trei oameni (asistentul lui Carmen Harra a fost şi el prezent – n.red.).

Citeste si Nunta anului în showbiz! Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan au stabilit data marelui eveniment: „O să fim oficial soţ şi soţie”

Întâi s-a uitat ciudat, apoi a început o conversaţie cu George care a ţinut până dimineaţa. S-au oprit pe scările casei mele, că noi suntem vecine, şi au povestit până dimineaţa. De acolo, într-o perioadă de câteva săptămâni, au format o relaţie. Amândoi sunt în ani karmici. S-au întalnit în acel an karmic, imediat s-a demarat acea conexiune, acum se găsesc amândoi în ceea ce se numeşte începutul unei alte etape de viaţă”, a dezvăluit Carmen Harra debutul relaţiei dintre cei doi.

Carmen Harra a prezis moartea primei soţii a lui George şi divorţul Adrianei de Prigoană

Adriana şi George urmează să se căsătorească pe 7 iulie 2023, o dată aleasă aleatoriu, dar despre care Carmen Harra spune că este de bun augur, ea simbolizând căsătoria, trinitatea.

Mi-au spus fără să ştie că se căsătoresc în iulie. E o dată perfectă. Ei şi-au ales data fără să ştie socotelile mele. Au ales data de 7-7-7 (ziua 7, luna a şaptea, anul 2023 ale cărui cifre adunate fac tot 7 – n.red.). De 3 ori 7 egal 21, dacă adunăm 2 cu 1 dă 3, este cel mai puternic simbol al căsătoriei. Piramida – 3, triunghi: mama, tata, copilul. Şi-au ales simbolul trinităţii, absolut magic această relaţie între ei. Oamenii ăştia sunt sortiţi să facă o casă şi o familie împreună. 

Amândoi au traumele lor. Eu l-am cunoscut pe George înainte să-i moară soţia şi l-am avertizat asupra acestui lucru. E foarte greu să faci astfel de anunţuri. De atunci, conexiunea mea cu el e foarte puternică. El şi-a dat seama că sunt un pion în viaţa lui, să-l avertizez, să-l îndrept pe un drum pe care trebuie să meargă.

La fel cu Adriana. Am cunoscut-o pe vremea când era căsătorită cu Prigoană. I-am spus că va divorţa. Nu doar că ei amândoi au trecut prin traumele lor, dar s-au găsit unul pe altul şi se vindecă reciproc”, a mai dezvăluit clarvăzătoarea la WOWnews.

Citeste si Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, față în față cu Silviu Prigoană: „Am putea avea o relație foarte bună”

Anamaria Prodan, naşă la nunta Adrianei Bahmuţeanu cu George Restivan

Carmen Harra a dezvăluit, totodată, că va veni în România ca să participe la nunta celor doi şi că va fi naşă alături de Anamaria Prodan.

Trebuie să vin la nuntă, trebuie să fiu naşa nr 1, în afară de Anamaria Prodan, că ştiu că şi ea vrea să fie naşă. Să fim cât de mulţi naşi care să ne bucură, de bucuria lor„, a mai spus Carmen Harra.