Anamaria Prodan neagă divorţul. Ce mesaj i-a transmis Reghe: „Acum 10 minute ne-a sunat”

Anamaria Prodan neagă divorţul. Scandalul dintre impresară şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a se încheia. După ce antrenorul Craiovei a anunţat că a depus actele de divorţ, vedeta declară că nu se desparte de soţ şi că lucrurile merg foarte bine între ei.

14 oct. 2021, 13:51
Anamaria Prodan neagă divorţul. Ce mesaj i-a transmis Reghe: „Acum 10 minute ne-a sunat”

Anamaria Prodan neagă divorţul şi continuă să declare, cum a făcut-o în ultimele luni, că cei doi nu se despart. Vedeta a mărturisit că nu se vede cu soţul ei din cauză că acesta se află în perioada de pregătire, însă vorbesc în fiecare zi şi îi transmite că o iubeşte.

Citeşte şi: Radu Banciu intervine în telenovela Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf: „Incredibil, bă!”

Anamaria Prodan neagă divorţul

Laurențiu este în perioada de pregătire, că vrea să devină campion. Nici noi n-am putut să mergem să vorbim cu Laur. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) e supărat că nu l-a văzut când a venit la București.

Acum 10 minute ne-a sunat și ne-a spus că ne iubește. Noi nu divorțăm”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProTV.

Întrebată care ar fi motivul unui divorț, Anamaria Prodan a răspuns glumind: ”Poate sunt prea frumoasă și prea mare”.

Gigi Becali, prima reacţie despre divorţul dintre Reghe şi Anamaria Prodan

Latifundiarul din Pipera este considerat ca fiind un apropiat al antrenorului Craiovei, însă cu impresara nu are o relaţie foarte bună. În ultima perioadă, s-au atacat destul de dur.

Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.ro.