Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe: „Cum să fii maimuţoi? De frică, a renunţat la celelalte amante”

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre Reghe, după ce acesta şi-a părăsit familia pentru a fi cu amanta lui, Corina Caciuc, care aşteaptă un copil. Impresara râde de soţul ei şi spune că acesta a avut mai multe amante, de-a lungul timpului.

26 ian. 2022, 19:02
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe: „Cum să fii maimuţoi? De frică, a renunţat la celelalte amante”
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe. Vedeta ştie de ce antrenorul a renunţat la celelalte amante şi nu s-a ferit să-i aducă acuzaţii extrem de grave. Mai mult, l-a şi ironizat pe actualul tehnician de la Craiova.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe

Citeşte şi: Anamaria Prodan, alături de unul dintre cei mai bogaţi şeici: „Cât de frumoasă eşti”

Pe el l-au îngropat toate astea. Cum să stai la aproape 50 de ani, să fii maimuţoi. Ce e cu tine, eşti drogat? Eşti dement? Ani de zile eu făceam banii, el avea salariu de 20 de milioane de lei vechi.

Nu am verificat telefonul soţului meu decât foarte târziu. Ştiam deja că are aceste apucături, îmi spuneau toţi oamenii din fotbal. I-am zis să şteargă el ca să nu intru eu.

De frică, a renunţat la celelalte amante că ştia că nu are suficienţi bani să trăiască cum trăia cu mine. Asta i se întâmplă şi acum. Ştiam că îl teroriza amanta. Mai avea scăpări, dar se târa ca râma, se rostogolea”, a spus Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorţ, iar scandalul nu se mai termină! Sexy-impresara a dezvăluit că soţul ei i-a cerut scuze pentru că a fost infidel, apoi a furat două ceasuri din casă.

Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe.

Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… „. Gata, hai să fim fericiți! Hai sa trecem peste.

Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: „Din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneneți întrebări sau mai există… e belea mare cu mine!

Copiii au zis „Da!”, ne-am luat cu toții în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept și după două zile a plecat cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut!”, a dezvăluit Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri