Anamaria Prodan nu se mai ascunde, au apărut imaginile. Cine este tânărul miliardar cu care a apărut în poze

Anamaria Prodan nu pare afectată de sentinţa dată luni de Tribunalul Ilfov. Sexy impresara a postat mai multe fotografii pe Instagram în care apare veselă şi fericită.

27 iul. 2022, 15:57
Anamaria Prodan nu se mai ascunde, au apărut imaginile. Cine este tânărul miliardar cu care a apărut în poze

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Reghecampf, a luat foc când a aflat decizia definitivă legată de pensia alimentară. Supărarea sexy-impresarei nu a durat mult. Aflată în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu-și pierde zâmbetul de pe buze și face tot posibilul pentru a trece de aceste cumpene.  Anamaria Prodan a fost surprinsă, zilele trecute, pozând alături de un potent om de afaceri.

Anamaria Prodan a revenit în centrul atenției mass-media, după ce a postat o serie de fotografii în care apare râzând alături de bunul ei prieten, Nick Papis. Afaceristul este CEO-ul și cofondatorul raliului One Life Rally, curse pe care celebra impresară probabil le frecventează alături de fiul ei, Bebeto.

Anamaria Prodan, replică suburbană după ce a pierdut procesul cu Reghecampf. „Nu de mine strigă lumea că-s damă de companie!”
„Avem o singură viață! Ești incredibil, Nick Papis!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul imaginilor cu CEO-ul de la One Life Rally.

Agentul FIFA și Nick Papis au postat pe paginile lor de Instagram aceleași fotografii în care apar amândoi, semn că prietenia lor este puternică, fiind vizibil faptul că se bucură unul de compania celuilalt.

„A fost o mare plăcere ⭐️ persoană uimitoare ⭐️vreme uimitoare ⭐️ pentru multe altele în viitor, Anamaria Prodan!”, a completat Nick Papis pe contul său de Instagram.

Laurențiu jr, pe care mama sa îl alintă Bebeto, este un mare fan al curselor de mașini, dat fiind faptul că urmărește cu interes pagina de Instagram a fondatorului raliului One Life Rally.

Lovitură devastatoare pentru Anamaria Prodan din partea lui Reghecampf. Ce a decis instanţa: decizia este definitivă
Anamaria Prodan, înfrângere dură în instanţă: Câţi bani trebuie să-i dea Reghecampf

Anamaria Prodan (49 de ani) şi-a frecat mâinile de bucurie, atunci când Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) a prins un contract de 40.000 de euro pe lună, la Neftchi Baku, vicecampioana Azerbaidjanului. Nu pentru că fosta soţie a antrenorului s-ar bucura pentru reuşitele lui „Reghe“ – situaţia e exact inversă, de fapt! -, ci pentru că se lăuda că va lua o treime din venitul lunar al lui Reghecampf pentru pensia alimentară a copilului.

Din păcate pentru Anamaria, lucrurile nu vor sta aşa cum şi-a imaginat. Pentru că, potrivit Click, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Reghecampf împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea prin care acesta din urmă a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare.

Verdictul dat acum de instanţă: „Reghe“ va plăti o pensie alimentară fixă, de 2.000 de euro pe lună. Decizia e definitivă. Aşadar, în loc să ia o treime din veniturile lunare ale antrenorului, fosta soţie trebuie să se mulţumească acum cu o sumă mult mai mică. În plus, Anamaria Prodan a fost obligată să-i plătească lui Laurenţiu Reghecampf cheltuielile cu avocatul, de peste 9.000 lei!

Aceste informaţii au fost confirmate pentru sursa citată de către Adrian Căvescu, avocatul lui Laurenţiu Reghecampf. Reghecampf are să-mi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!

Victor Ciutacu, despre noua iubită a lui Liviu Dragnea: „Îți dai seama că ai căzut în irelevanță politică atunci când singura știre despre tine e despre cât de mică e noua ta gagică tânără”