Anamaria Prodan o distruge pe Corina Caciuc! Ce a putut să spună despre amanta lui Reghecampf: „Mereu am râs de astfel de fătuci!”

Anamaria Prodan (48 de ani) a lansat un nou atac la adresa Corinei Caciuc, care urmează să-i dăruiască un copil lui Laurenţiu Reghecampf.

22 nov. 2021, 23:51

Anamaria Prodan o distruge pe Corina Caciuc! Ce a putut să spună despre amanta lui Reghecampf. Anamaria Prodan a comentat dur aventura extraconjugală a soțului ei, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan o distruge pe Corina Caciuc! Ce a putut să spună despre amanta lui Reghecampf

„Eu nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură. Mereu am râs de astfel de fătuci. Le spuneam şi jucătorilor să nu se uite spre aşa ceva! Noi am crezut că Reghe se va trezi, dar nu mai e cazul. Mi-aş dori să se trezească, dar pentru el, pentru imaginea lui. Este foarte dureros că după 16 ani în care ai construit atâtea… Noi am fost o echipă indestructibila, de temut. Eu aşa am văzut drumul nostru după ce ne-am regăsit. Veneam amândoi după căsnicii eșuate, asta ne-a ajutat”, a declarat Anamaria Prodan.

Mișcările lascive cu care Corina Caciuc l-a cucerit pe Reghecampf. Clip incendiar filmat în Dubai VIDEO

„M-am trezit într-o realitate cruntă, dar am înţeles că alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump! Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă. Eu am gândit viaţa lui Reghecampf într-un alt fel. Se pare, însă, că soţul meu gândeşte altfel de foarte mulţi ani”, a mai precizat Anamaria Prodan.

https://www.youtube.com/watch?v=IrD6j1LQd4Y&ab_channel=Click%21


loading...
Partenerii noștri