Anamaria Prodan, oprită de un poliţist. Ce i-a spus despre Laurenţiu Reghecampf: „Eu conduceam”

Anamaria Prodan a fost oprită de un poliţist, care a înştiinţat-o faptul că Reghe a depus actele de divorţ. Impresara nu ştia nimic, a aflat de la omul legii că soţul ei este decis să se despartă de ea şi să îşi continue drumul alături de Corina Bilcon.

21 oct. 2021, 21:05
Anamaria Prodan, oprită de un poliţist. Ce i-a spus despre Laurenţiu Reghecampf: „Eu conduceam”
Anamaria Prodan, oprită de un poliţist

Anamaria Prodan, oprită de un poliţist. Vedeta a rupt tăcerea şi a povestit care este relaţia cu Reghe, încă soţul ei. Printre altele, impresara a dezvăluit că a aflat din presă că divorţează, mai exact de la un om al legii, care a oprit-o ]n trafic, să o întrebe ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Anamaria Prodan răbufneşte! Ce spune despre fosta soţie a lui Reghe: „Nu face decât să îl târască în mizerie”

Anamaria Prodan, oprită de un poliţist

Aș vrea să fiu mai slabă. Niciodată nu o să fiu rănită. Eu sunt o învingătoare, eu am învins viața. Eu am aflat prima dată despre divorț când conduceam. M-a oprit un polițist să-mi zică ‘vai! Ce am citit, doamna Prodan’. Eu aflu totul din presă.

Probabil că o să primesc actele de divorț. Vorbim foarte rar. Eu am spus frumos tot ce am spus. El va rămâne soarele nostru, asta a fost, pentru mine nu mai este loc de împăcare.

Pentru mine, este o trădare fabuloasă, dar sunt suflete firave și cred că noi venim pe lume să le reparăm. S-a terminat pentru mine, nu mai este cale de împăcare. Divorțul va merge înainte”, a declarat Anamaria Prodan, la ProTV.

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a fost protagonista unui incident şocant acum doi ani, când l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, pe atunci antrenor la Astra Giurgiu. S-a speculat că gestul a fost unul de gelozie al sexy-impresarei, care ar fi avut o relaţie extraconjugală cu cel poreclit „Chirurgul”.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și a eliminat orice speculație în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost bănuiţi că ar avea o relație de iubire, însă sexy-impresara a declarat de mai multe ori că nu este adevărat.

Pentru a-și argumenta răspunsurile, Anamaria Prodan nu a ezitat să ofere un exemplu, astfel a explicat că dacă ar avea o relație cu cineva nu l-ar bate în public! „Cum să avem o relație? Acum, serios vorbind… Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine și că avem ceva împreună? La noi totul a fost strict legat de carieră, atât. O relație profesională și de prietenie, nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan.


loading...