Anamaria Prodan, petrecere de lux de 1 Mai. Imagini de senzație de la grătarul cu zeci de prieteni de pe pontonul vilei de la Snagov

1 Mai a fost prilej de sărbătoare pentru toți românii, inclusiv pentru Anamaria Prodan, care a fost la un mega chef pe pontonul vilei de la Snagov.

02 mai 2022, 10:10

La câteva luni de la despărțirea de Reghecampf, Anamaria Prodan a început să o țină numai într-o petrecere, semn că încet încet reușește să treacă peste divorțul de acesta și să-și refacă viața.

De Ziua Muncii, impresara s-a distrat de minune cu rudele și cu apropiații. A încins grătarul pe ponton și lăutarii i-au cântat la ureche, de dor și de jale.

După ce a serbat-o pe fina ei, pe Andreea Lege, la ea acasă, printr-o petrecere de pomină cu lăutari, impresara a repetat figura și a organizat mega grătar de 1 Mai pe pontonul imensei sale vile cu 11 camere, de pe malul lacului Snagov. Și-a chemat în jur de 40 de prieteni, rude și persoane apropiate.

Au făcut grătar cu mici, au dansat, iar taraful lui Viorel Bogățeanu, finul impresarei, s-a ocupat să întrețină atmosfera și să facă pe toată lumea să se simtă bine.

Citește și Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Reghecampf. Decizie dureroasă luată în plin scandal de divorţ

În tot acest timp, Laurențiu Reghecampf își vede de viața de familie, alături de noua lui iubită. Acesta a făcut publică prima ecografie cu bebelușul pe care îl va avea împreună cu Corina Caciuc.

Întrebată de această situație, impresara nu a părut deloc afectată și i-a urat copilului lui Reghecampf numai bine.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială. Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el, că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic. Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul“, a declarat sexy-impresara, pentru Click!.

Citește și Scandal uriaş la divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Împărţirea averii e o miză uriaşă. „La partaj avem o mare problemă”


loading...
Partenerii noștri