Anamaria Prodan pleacă defintiv din România. Destinaţie surprinzătoare: „Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți care comentează”

Anamaria Prodan a anunțat că va pleca din România, alături de copiii ei, Sarah, Rebecca şi Lasurenţiu jr. Impresara se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, după o relaţie de 15 ani!

09 nov. 2021, 19:58
Anamaria Prodan pleacă defintiv din România. Destinaţie surprinzătoare: „Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți care comentează”

Anamaria Prodan pleacă defintiv din România. Anamaria Prodan a anunțat că va pleca din România, alături de copiii ei, Sarah, Rebecca şi Lasurenţiu jr. Impresara se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, după o relaţie de 15 ani!

Anamaria Prodan pleacă defintiv din România

Anamaria Prodan a vorbit, recent, și despre consecințele divorțului de Laurenţiu Reghecampf. „Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump. Cu siguranță, el se vă trezi, vă cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui. Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa… Dacă se va trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit”, a declarat Anamaria Prodan la „Teo Show”.

Anamaria Prodan susține că ea şi copiii se vor muta în America, dar o perioadă vor sta și în Dubai. „Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă ține. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Este scandalul momentului: detalii-bombă din procesul intentat de soția lui Reghecampf