Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc: „Kamara i-a dat mesaj lui Reghe”

Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc. În weekend au apărut imagini incendiare cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf, sărutându-se cu nimeni altul decât Kamara de la Alb Negru.

22 nov. 2021, 08:32
Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc: „Kamara i-a dat mesaj lui Reghe”
Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc. Anamaria Prodan a făcut declarații despre cele mai noi dezvăluiri din showbiz, referitor la amanta soțului ei, care apare în fotografii sărutându-se cu Kamara Ghedi, cântărețul de la trupa Alb Negru.

Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc

Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă.

Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Citeşte şi: Cum arăta Corina Caciuc în tinereţe. Era blondă şi nu avea îmbunătăţiri

Ce spune Kamara despre pozele în care se săruta cu iubita lui Reghe

Deşi au ieşit la iveală abia acum, fotografiile cu actuala iubită a antrenorului Laurențiu Reghecampf sunt din perioada în care tânăra încă nu apelase la operaţiile estetice.

În perioada adolescenţei, Corina Caciuc ar fi avut o relaţie cu Kamara de la Alb-Negru, în perioada în care nu era căsătorit.

Kamara a oferit o primă reacţie referitor la idila pe care ar fi avut-o cu Corina Caciuc.

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a declarat artistul Kamara de la Alb-Negru.


loading...
Partenerii noștri