Anamaria Prodan, reacţie nervoasă după ce a apărut alături de bărbatul care i-a mărturisit dragostea: „Vă anunţ eu!”

Dani Mocanu a recunoscut că că de mic are o pasiune pentru Anamaria Prodan. Manelistul chiar a făcut o melodie pe care i-a dedicat-o vedetei.

15 ian. 2023, 22:28

Anamaria Prodan s-a enervat! S-a aflat ce a putut să spună vedeta după ce a apărut alături de bărbatul care a mărturisit că o iubeşte. Impresara se află în mijlocul unor noi controverse. Nu a mai suportat şi a vrut să le demonteze imediat.

Anamaria Prodan şi Dani Mocanu au fost protagoniştii unui moment live pe TIK Tok. Apoi, s-a speculat că cei doi vor scoate o piesă împreună. Anamaria Prodan a avut o ieşire dură. A negat totul şi spune că între cei doi a fost doar o distracţie ca între prieteni. „Vă rog respectuos, şi aşa în general, rog presa să se oprească să facă speculaţii pe baza numelui meu! Eu nu fac melodii cu nimeni, dacă fac eu melodii cu cineva, anunţ.

Faptul că pe TikTok mă distrez cu prietenii mei, asta nu înseamnă că trebuie făcute ştiri! Eu cred că jurnaliştii adevăraţi pun mâna şi fac ştiri adevărate, nu stau să se uite noaptea pe TikTok, să câştige nişte bani de la anumite trusturi de presă. Dacă iei de pe TikTok subiecte, asta nu înseamnă că un jurnalist munceşte.”, a transmis Anamaria Prodan, conform Antena Stars.

Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu! „Veniţi la mine acasă că sunt arestat la domiciliu şi facem ceva tare!” VIDEO
Dani Mocanu a recunoscut că că de mic are o pasiune pentru Anamaria Prodan. Manelistul chiar a făcut o melodie pe care i-a dedicat-o vedetei. Chiar s-a arătat dispus să înceapă o relație cu impresara, după ce s-a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf. Dani Mocanu s-a ținut de promisiune și a făcut o melodie special. „Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile pe care Dani Mocanu i le dedică Anamariei Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mai îndragostită ca niciodată! Ce spune despre noul iubit în comparație cu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a refăcut viața alături de un alt bărbat și l-a uitat pe Laurențiu Rechecampf! Impresara pare că iubește in nou, însă nu poate uita atât de ușor prin ceea ce a fost nevoită să treacă în ultima perioadă cu fostul soț.

Citiți și: Cadoul fabulos primit de Anamaria Prodan de la noul iubit. Reghecampf nu s-a ridicat niciodată la acest nivel!

Cicatricile încă au rămas, însă acestea nu sunt decât semnele care dovedesc cât de puternică a fost Anamaria Prodan, conform mesajului pe care impresara l-a postat.

Mesajul postat de Anamaria Prodan după ce a anunțat public că iubește din nou

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce a recunoscut că în viața ei există un nou bărbat, potrivit wowbiz.ro

Recent, impresara a împlinit 50 de ani și, după ce a dat o mare petrecere București, a plecat în Dubai, acolo locuiește noul ei iubit.

Anamaria se află, în acest moment, împreună cu cei trei copii, Sarah, Rebeca și Bebeto, în Dubai, unde au fost întâmpinați regește de către noul ei iubit.

Milionarul arab i-a făcut cadou două telefoane Vertu Signature Diamond, bătute cu diamante și gravate cu numele ei, preţul unuia dintre aparate fiind în jur de 100.000 de dolari.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan despre noul ei iubit.