Anamaria Prodan, reacţie uluitoare după ce Reghecampf a spus că divorțează. „Am vorbit cu Laur și gata!”

Noi detalii au ieşit la iveală în scandalul unui posibil divorţ între Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf. Deşi antrenorul a declarat public că se va despărţi, Anamaria Prodan susţine că totul se învârte în jurul banilor.

20 iun. 2021, 18:27
Anamaria Prodan, reacţie uluitoare după ce Reghecampf a spus că divorțează. „Am vorbit cu Laur și gata!”

Anamaria Prodan (48 de ani) a discutat cu Laurențiu Reghecampf (45 de ani), după ce antrenorul a afirmat public că se va separa. În schimb, agentul FIFA a afirmat că nu se pune problema de nicio despărțire în familia lor și că, de fapt, totul se învârte în jurul banilor.

„Nu divorțăm! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru’”, a spus Anamaria Prodan, conform Digisport.

Reghecampf, îndemn către Anamaria Prodan: „Nu le mai da apă la moară”

Mai mult, Anamaria Prodan susține că nu există motiv de ceartă în familia lor.

„Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem.

Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declaraţie halucinantă despre posibilul divorţ de Laurențiu Reghecampf. „Dacă există vreo amantă, o voi găsi”

Anamaria Prodan a dezvăluit cum a reacţionat Reghe jr. după vestea divorţului. „Abia așteptați asta!”

„Când tatăl meu plănuiește în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu, Laurențiu Reghecampf. Când tatăl meu plănuiește să fugă de acasă și să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu.

Știu că mulți dintre voi vreți să se despartă și abia așteptați asta, dar…. Această familie va rămâne unită! Unită până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii!

El o divinizează pe mama! Numele familiei mele e unic!”, a scris Anamaria Prodan Reghecampf, pe contul ei de pe Instagram, preluat de pe contul juniorului Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi: Anamaria Prodan și Reghe au făcut a treia nuntă. Cum arată o dragoste ca-n filme: ”15 ani de iubire fără margini. Nici viața nu este peste tine” VIDEO