Anamaria Prodan rupe tăcerea, e CUTREMUR în showbiz: „Dormeau în paturi separate”

Anamaria Prodană a fost acuzată adesea că la- despărţit pe Laurenţiu Rgehecampf de Mariana Pfeiffer. Impresaara a ţinut să lămurească toată povestea.

14 ian. 2022, 19:58
Anamaria Prodan rupe tăcerea, e CUTREMUR în showbiz: „Dormeau în paturi separate”
Laurenţiu Reghecampf, "mort" pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Iar, până la prima înfățișare, carea va avea loc la Judecătoria Buftea, pe 7 februarie, agentul FIFA aruncă noi dezvăluiri care în au în prim-plan pe antrenorul Univerisității Craiova.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste frumoasă și admirată de multă lume. După 15 ani de căsnicie, cei doi au decis să-și spună adio, și nu în cei mai buni termeni. Recent, impresara a rupt tăcerea despre căsnicia cu Laurențiu, făcând o serie de dezvăluiri uluitoare. Iată când au început problemele în căsnicia cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au reîntâlnit după 13 ani, iar la vremea respectivă antrenorul i-ar fi spus că nu mai are niciun fel de legătură cu soția lui, deși aceștia erau încă împreună. Ba chiar mai mult, relația dintre Reghecampf și Mariana Pfeiffer s-ar fi terminat în momentul în care fetița lor s-a stins din viață.

Sexy impresara a vrut să afle, totuși, dacă mai există cale de împăcare între cei doi și chiar susține că nu s-a băgat vreo secundă în relația lor.

Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf. De ce l-a acoperit timp de 8 ani VIDEO

Anamaria Prodan susține că, înainte să formeze o relație cu Reghe, l-a întrebat dacă mai are vreo legătură cu soția lui, Mariana Pfeiffer, și dacă se mai poate ceva. Însă, antrenorul de fotbal i-ar fi spus faptul că dormeau în camere diferite și că nu mai aveau niciun fel de treabă.

‘Eu știu un singur lucru, că m-am reîntâlnit după 13 ani și mi-a zis că nu mai are nicio legătură cu soția lui. Când am hotărât amândoi să mergem mai departe l-am întrebat care e legătura care o are cu soția lui, a zis că nu are nicio legătură, că dorm în camere separate’, a spus Anamaria Prodan.

Totdată, pentru a fi sigură, agentul FIFA a invitat-o la masă pe fosta soție a lui Reghecampf. La momentul respectiv, a sosit și antrenorul și au decis să vorbească despre relația lor. Cei doi au căzut de comun acord că cel mai bine ar fi să divorțeze.

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod! N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el”
‘Eu cu toatea astea, am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă și a sosit și el, am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația. Eu eram un om liber fără soț la momentul respectiv. Niciodată n-am intervenit în relația cuiva, mi s-a spus că nu se mai poate repera nimic’, a mai spus vedeta.

Anamaria Prodan: „Eu am fost omul care am biruit cu Mariana”

Chiar dacă Laurențiu și Mariana au decis să divorțeze, Anamaria Prodan a vrut ca femeia și băiatul antrenorului să aibă o viață lipsită de griji. ‘Eu am fost omul care am biruit cu Mariana Reghecampf că ei doi nu își mai vorbeau, iar eu am fost omul care am hotărât că trebuie să trăiască și să aibă tot ce a avut și înainte’, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf. De ce l-a acoperit timp de 8 ani VIDEO

Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf. Sexy-impresara a excplicat la podcast-ul găzduit de Codin Maticiuc de ce a închis ochii de fiecare dată când era înșelată.

Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf

Anamaria a dezvăluit că declinul căsniciei sale a început în urmă cu 8 ani și că a știut întotdeauna de amantele lui Laurențiu Reghecampf. „Am tăcut din gură și am învățat, trăind printre bărbați, că pe bărbați trebuie să-i iei așa cu ușurelul și să-i faci să se simtă importanți, șefi! I-a luat Dumnezeu mințile și și-a descoperit latura asta „spirituală”. Dacă nu avea problema asta, astăzi el era în primii 10 antrenori ai lumii. Când deja sari calul cu mine, te îngrop! A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de când ne tot luptăm, ca să aibă și copilul meu un exemplu. Când aveam cea mai mare nevoie de el…”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod! N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el” VIDEO

„I-am spus așa: „Băi, prietene… Eu încă te apăr, pentru că ești tatăl copilului meu și trebuie să rămâi în ochii copilului meu!”.  În același timp îl sunam și îi ziceam: „Prietene, vezi că te duci în cap. Vezi că ești deja cu apa la gură și nici noi nu mai întindem mână după tine, că ne-am plictisit”. Ăsta de 8 ani de zile îi dădea ăsteia bani, îi deschidea alteia salon. Păi, ce fel de bărbat ești tu? Trebuia să fii intangibil, matrița bărbatului perfect, cum te-am construit eu. Dacă nu îți făceam imaginea asta, nimeni nu dădea doi lei pe tine. Gigi Becali a anunțat la televizor că avea relație cu alta. Acum mă uit în ziare și sunt stupefiată. Dă like-uri la stewardese!”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Reghecampf, prins de Bebeto cu amanta! Anamaria Prodan a dezvăluit totul: „S-a dus direct la ușă la el! Mamă, vezi că ăsta iar a luat-o razna!” VIDEO

Anamaria Prodan a mai spus că ştia că Laurențiu Reghecampf ar fi avut o relație și cu Florentina Raiciu, cea căreia i-ar fi făcut salon de înfrumusețare. „Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reghecampf, desfiinţat de Anamaria Prodan! Nu l-ar fi primit acasă pe Bebeto din cauza amantei: „Nu mă ia la el, că îi aduc Covid-19!” VIDEO