Anamaria Prodan, schimbare radicală de look. Sexy-impresara și-a pus lentile albastre. Arată de nerecunoscut VIDEO

Anamaria Prodan a afișat un look total schimbat, alături de Codin Maticiuc, într-un clip în care fanii sexy-impresarei au fost provocați să-i pună acesteia întrebări.

17 ian. 2022, 21:21
Anamaria Prodan, schimbare radicală de look. Sexy-impresara și-a pus lentile albastre. Arată de nerecunoscut VIDEO

Anamaria Prodan are o înfățișare total schimbată. Fanii au fost extrem de surprinși să o vadă pe sexy-impresară cu un nou look, când s-a afișat la podcastul lui Codin Maticiuc, pentru o sesiune specială de întrebări din partea fanilor.

Amanta lui Reghecampf, mesaj subtil pentru Anamaria Prodan: „O femeie nesatisfăcută nu poate trăi fără lux”

Anamaria Prodan a purtat lentile de contact, care i-au făcut ochii să pară de un albastru azur, schimbare ce cadrează foarte bine cu fizionomia ei.

Impresara s-a afișat foarte sigură pe ea, îmbrăcată lejer, dar nu a renunțat la lux. Anamaria părea extrem de relaxată și bine dispusă în bluza de trening Luis Vouitton în timp ce vapa cu calm lângă Codin Maticiuc.

Omul de afaceri a făcut un scurt clip cu Anamaria Prodan, în urma succesului răsunător pe care l-a avut interviul cu impresara. Fanii au fost provocați să adreseze întrebări Anamariei, la care aceasta va răspunde într-un podcast următor.

„Pentru că orice cutremur are cel puțin o replică. Am decis să facem o replică la podcastul trecut. Ana vrea să dea replica comentariilor de pe Youtube, TikTok, Instagram. Urmează un episod special.”, a declarat Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan, desfiinţată de „cuscra” lui Reghecampf. „A uitat, probabil, că a despărțit și ea o familie! Da, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc!”

Anamaria Prodan, desfiinţată de „cuscra” lui Reghecampf. Silvana Peng i-a făcut cu ou şi cu oţet pe Corina Caciuc şi laurenţiu Reghecampf, temându-se de faptul că actuala iubită a antrenorului intenționează să profite de numele copiilor ei în firma în care aceștia lucrează împreună. Asiana Peng şi Luca Reghecampf sunt asociaţi ci Corina Caciuc într-o firmă cu activitate în China.

Anamaria Prodan rupe tăcerea, e CUTREMUR în showbiz: „Dormeau în paturi separate”

Acum, Silvana Peng a pus tunurile şi pe Anamaria Prodan. „Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, amantele, femeile și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri. Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva! Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc! A uitat probabil că a despărțit o familie!”, a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.

Silvana Peng a declarat că intenționează să își deschidă în curând o firmă împreună cu copiii ei, deja implicați într-o afacere împreună cu Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. „Eu am deja o firmă de turism care se ocupă cu venitul turiștilor din China în România, așa am zis eu că îmi promovez țara. Doar că în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, activitatea firmei s-a redus până aproape de zero. Pentru copilul tău ai responsabilități până când închizi ochii. Eu, pentu copiii mei, m-am mutat din Caransebeș în Deva, iar din Deva m-am mutat la Corbeanca, la 25 kilometri de Izvorani. Mi-am dat demisia din dăscălime, pentru că la Deva eram profesoară și tot așa. Legat de copii, nu cred că-n viața asta ține doar de a-i face și după ce i-ai călăuzit un timp nu mai contează nimic. Eu cred că orice om, pe lângă bani, simte nevoia de iubire, de a împărtăși reciproc unele lucruri cu cei dragi, eu așa văd lucrurile”, a mai spus Silvana Peng.


loading...
Partenerii noștri