Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire neașteptată la un restaurant de lux din Capitală. „E mai complicat… suntem prieteni”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit pentru prima dată de când antrenorul a făcut un copil cu altă femeie.

09 iun. 2022, 21:16
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire neașteptată la un restaurant de lux din Capitală. „E mai complicat… suntem prieteni”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire neașteptată la un restaurant de lux din Capitală. „E mai complicat… suntem prieteni”

În plin proces de divorț, cei doi s-au întâlnit la restaurant de lux din zona de nord a Capitalei, mai exact pe malul lacului Herăstrău, fără ca măcar să aibă în plan acest lucru.

A fost o întâlnire absolut întâmplătoare pe care, cel mai probabil, niciunul dintre ei nu și-a dorit-o. Mai ales după tot ce s-a întâmplat între ei în ultima vreme și tot scandalul apărut în presă.

Laurențiu Reghecampf s-a întâlnit joi cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, la o terasă din Herăstrău, unde se aflau și alți prieteni. Au luat prânzul ca să vorbească, probabil, despre planurile de viitor ale echipei Bănie. Aveau o discuție plăcută, un prânz liniștit, totul până când în local și-a făcut apariția nimeni alta decât Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecamf a observat-o, și-a terminat mâncarea din farfurie și a plecat val-vârtej ca să nu fie nevoit să schimbe vreo vorbă cu fosta lui parteneră.

Citește și Anamaria Prodan a ajuns vedetă în presa din Marea Britanie. Ce mare jucător englez ar avea mai puțini bani ca impresara

După retragerea lui Reghecampf, Anamaria Prodan s-a dus și s-a așezat la aceeași masă cu Mihai Rotaru, despre care a spus că îi este vechi prieten. Impresara a povestit pentru Fanatik cum a fost întâlnirea cu acesta.

“Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo.

Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a povestit Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Citește și Anamaria Prodan s-a pozat alături de un bărbat celebru: „Singurul, unicul!!!”