Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Reghecampf. „Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc?” VIDEO

Anamaria Prodan a dezvăluit care este în prezent relația sa cu fostul partener de viaţă, Laurenţiu Reghecampf. Sexy-impresara susţine că Bebeto, fiul lor, nu vrea să-şi mai vadă tatăl!

27 iun. 2022, 10:50
Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Reghecampf. „Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc?” VIDEO
Anamaria Prodan, un nou atact devastator la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Reghecampf. Invitată la Prima TV, în emisiunea moderată de Cristi Brancu, Anamaria Prodan a vorbit din nou despre trecutul actualei iubite a lui Laurenţiu Reghecampf. „Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă ca nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat, o să reglăm noi între noi”, a spus Anamaria Prodan.

Sexy-impresara a continuat să explice că relația dintre fostul ei partener și fiul lor nu este tocmai una bună. „Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru fostul soţ. Ce riscă Reghecampf în Azerbaidjan: „E pericol mare!”

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că vorbește zilnic cu fostul ei partener: „Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta atât de aproape de noi? Laurențiu a fost doar o pradă ușoară!”.

Bebeto, audiat în fața judecătorilor. Ce a spus despre divorţul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf VIDEO

„Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva. Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe. Nu va putea niciodată să mai stea cum stătea alături de familia lui. O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos”, a încheiat Anamaria Prodan.


loading...