Anamaria Prodan aruncă BOMBA! Ştirea-şoc despre Corina şi Reghe: „Amanta poate să facă pușcărie, iar tu ești nenorocit pe viață!”

Anamaria Prodan continuă șirul dezvăluirilor despre infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a povestit cu lux de amănunt cronologia faptelor despre marea trădare.

04 feb. 2022, 19:45
Anamaria Prodan aruncă BOMBA! Ştirea-şoc despre Corina şi Reghe: „Amanta poate să facă pușcărie, iar tu ești nenorocit pe viață!”
Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan vine cu o nouă dezvăluire-bombă despre Laurențiu Reghecampf. Aceasta spune că povestea ei este demnă de un film sau chiar de o carte și recunoaște că nu a încercat niciodată să îl controleze pe Reghe.

Anamaria Prodan vine cu o nouă dezvăluire-bombă despre Laurențiu Reghecampf: Aici e durerea! A greșit cumplit! A fugit cu tot ce putea prinde, ca hoțul la drum de seară!

“A trebuit să mă repliez să caut toate probele, noi eram orbi îl vedeam pe el. ‘Laur să nu cumva să ne pomenim cu asta, de ce i-ai transferat banii ăsteia’?, i-am zis. Înseamnă că noi stăm și ne uităm, o iubești, foarte bine, ai făcut un copil, nicio problemă. Dar să ajungi așa? A fost Pițurcă cu Vica, dar nu și-a părăsit nevasta, a plătit pensie alimentară.

El a planificat totul, aici e durerea, nu există crima perfectă, când te dai pe mâna proștilor e vai de vai. A încercat să acopere a făcut și mai rău, la mine dacă a mirosit ceva în timp record am adunat tot. El a gândit-o cumva bine, având contract de muncă într-o țară arabă, i se vira salariul în cont, ulterior își aduce copiii și familia. Eu nu puteam să fiu pe contul din Dubai, avocații pe care el îi are, e uluitor că primește sfaturi cumplite. Cum să spui ‘sunt conturile mele fac ce vreau’? Eu nu am știut că transferă bani, eu nu mi-am verificat soțul niciodată.

Nu le place să le cotrobăi prin genți, a fost premedidată toată povestea asta. A fost obligat să o ia într-o anumită direcție. Reghecampf s-a întors acasă de vreo 5-6 ori, am sărbătorit 15 ani de căsătorie în acte pe 1 iunie, chiar de Ziua Copiilor. Și am hotărât să mergem dar tati se va revanșa toată viața alături de voi. A greșit cumplit. Probabil ăla a fost apogeul când tu îți jurai credință că sărbătoreai nunta ca amanta să îți facă probleme să sune pe la prieteni. După 4 zile omul a fugit definitiv cam cu tot ce putea prinde ca hoțul la drum de seară. Nici măcar nu am mai încercat să ne ducem să îl întoarcem din drum, că tot o făcusem de atâtea ori.

Este ireal, eu aș face un film, o poveste care pusă cap la cap te face să nu mai ai încredere în omul de lângă tine. Ăsta o să fie următorul meu pas, o să pun toate aceste dovezi într-o carte cum l-am demascat pe Reghecampf și pentru amantă.

Vezi că a început urmărirea penală în Dubai. Acolo am totul cum a început, s-au făcut doi ani și am vrut să îmi angajez avocat. Amanta ta dispare și poate să facă pușcărie, iar tu ești nenorocit pe viață. Dar nu puteam să îi fac așa ceva, o ascundea, femeia cu cardurile, i-ai făcut ziua lui nevastă-ta te penalizez.

Și dacă mă mai căsătoresc de zece ori nu o să fac nenorocirile pe care le-a făcut Reghecampf.”, a spus Anamaria Prodan pentru realitateasportivă.net.

Citește și: Anamaria Prodan, dezlănţuită la adresa lui Reghe: Ai ajuns să iei copilul şi să-l târăşti după tine cu amanta?