Anamaria vrea ORDINUL „STEAUA ROMÂNIEI” pentru Ionela Prodan, decoraţie ce i-a fost refuzată o dată. „Vreau să plece ca o regină”

Anamaria își dorește ca mama ei, Ionela Prodan, să fie înmormântată regește. Ea consideră că interpreta de muzică populară a făcut multe pentru țară și că merită ordinul "Steaua României".

18 apr. 2018, 10:28
Anamaria vrea ORDINUL „STEAUA ROMÂNIEI” pentru Ionela Prodan, decoraţie ce i-a fost refuzată o dată. „Vreau să plece ca o regină”

În trecut, Ionela Prodan a fost propusă pentru Ordinul „Steaua României” pentru merite deosebite, scrie cancan.ro. Cu toate acestea, cântăreața de muzică populară nu a reușit să primească această distincție, deși și-a dorit nespus de mult.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE. Cum a păcălit-o Anamaria Prodan pe mama ei să meargă în Cuba, ţară unde s-ar vindeca anumite forme de cancer

După decesul ei, au început să se facă demersuri importante în acest sens. Cel care poate semna acordarea unei astfel de distincții este doar președintele României Klaus Iohannis. Ordinul „Steaua României” este cea mai înaltă distincție oferită de statul român.

Anamaria Prodan: „Eu sper că toți se vor uni și vor face ceea ce trebuia făcut de multă vreme!”

„Eu sper că toți se vor uni și vor face ceea ce trebuia făcut de foarte multă vreme. Mama a cerut doar o decorație, era mândră de România. Ea își arăta diplomele și medaliile tuturor, nu vreau nimic decât s-o vad că pleacă în mormânt ca o regină, pentru că mama mea a fost o regină și un bun național”, a declarat Anamaria Prodan.