Anca Dumitra o ia peste picior pe Ilinca Vandici, după declarațiile controversate: „Și atunci ce ar trebui să facă bărbatul? Să stea acasă, liniștit, nestresat?”

Anca Dumitra a comentat, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, declarațiile controversate făcute de Ilinca Vandici referitoare la rolul bărbatului și al femeii într-o relație.

06 mai 2022, 13:35
Anca Dumitra o ia peste picior pe Ilinca Vandici, după declarațiile controversate: „Și atunci ce ar trebui să facă bărbatul? Să stea acasă, liniștit, nestresat?”

Anca Dumitra nu știa de declarațiile făcute de Ilinca Vandici, așa că Radu Țibulcă a trebuit să îi explice care a fost contextul. Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre cum arată viața ei conjugală și care sunt principiile după care se ghidează.

Ilinca Vandici: Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa

În urmă câteva săptămâni, în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca Vandici a descris cum ar trebui să fie un bărbat adevărat. Pentru vedeta de la Kanal D, partenerul trebuie să „rămână șmecher”. Ea nu este de acord ca bărbatul de lângă ea să facă cumpărături și nici să schimbe scutecele copilului.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului.

De asemenea, și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, vedeta a transmis aceeași idee: „Eu vreau ca bărbatul să meargă la muncă să facă bani pentru familie, pentru copil. Lasă că scutecele le schimb eu, nu e o problemă. De asta suntem noi femei. De asta purtăm noi copilul în pântece nouă luni de zile. Nu e datoria lui să schimbe scutece. De pe la vreo trei ani și jumătate Andrei (soțul Ilincăi – n.r.) a început să se apropie de Zian”, a declarat ea.

Citește și Ilinca Vandici, explicații despre declarațiile controversate care le-a făcut: „Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Am greșit”

Prezentatoarea a stârnit însă revoltă în mediul online după ce a declarat că ea i-ar ierta orice soțului ei, Andrei Neacșu. „Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”.

Anca Dumitra nu e de acord cu Ilinca Vandici: „Și atunci unde ar trebui să meargă bărbatul? Să stea acasă, liniștit, nestresat?”

Anca Dumitra, cea care interpretează rolul Gianinei din „Las Fierbinți”, a reacționat la declarațiile Ilincăi Vandici, fără să o judece sau să o critice. La ideea prezentatoarei că bărbatul nu ar trebui să meargă la cumpărături, că el trebuie să rămână șmecher, Anca Dumitra a răspuns: „Păi și atunci, a dat o altă variantă unde ar trebui să meargă bărbatul? Și ce să facă? Să stea acasă? Liniștit, nestresat?”.

Întrebată cu ce gen de bărbat nu ar putea să fie, Anca Dumitra a explicat că nu s-ar simți comod să aibă o relație cu un bărbat care este mereu epilat sau care este mai pensat decât ea. I se pare normal ca un bărbat să fie aranjat, dar să nu exagereze în acest sens.

„Dacă se duce și chiar mă vede obosită și spală rufe, nu mi se pare că a scăzut în grade. Sub nicio formă. Dacă se duce și-mi cumpără și cireșe, că tot vine sezonul, e un plus”, a adăugat Anca Dumitra.

Citește și Ilinca Vandici, pusă la zid de Florin Grozea de la Hi-Q: „Doamna este suferindă”