Anca Serea a primit un diagnostic teribil de la medici. „Starea mea de sănătate e mai precară”

Anca Serea a aflat că are probleme de sănătate şi nu mai poate rămâne însărcinată. Totodată, a aflat şi că fiul ei cel mare a ales să plece la studii în străinătate.

20 sept. 2021, 08:39
Anca Serea a primit un diagnostic teribil de la medici. „Starea mea de sănătate e mai precară”

Anca Serea a primit un diagnostic teribil de la medici. Anca Serea a aflat că nu mai poate rămâne însărcinată, așa cum și-ar fi dorit. Colac peste pupăză, după ce a aflat că are probleme de sănătate, sufletul i-a fost răvășit de o altă veste. Fiul ei cel mare a ales să plece la studii în străinătate.

Anca Serea a primit un diagnostic teribil de la medici

Anca Serea a dezvăluit într-un interviu opentru Ciao! că nu mai poate face copii. „Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer, nu că nu mai vreau, nici nu mai pot! Pentru că am niste probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia! Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că de la 18 ani”, a spus vedeta ajunsă la 41 ani.

„Toată lumea e bine. Am început școala, David a plecat în Olanda la studii. Vorbim pe messenger, pe video… A fost foarte greu pentru mine. Nu am avut neapărat sindromul cuibului gol pentru că el a fost un băiat foarte deștept și a știut să mă pregătească dinainte. El a fost genul de copil care nu ieșea din casă nici la 16 ani, nici la 17, nu ieșea deloc”, a mai spus Anca Serea.

Imagini de senzaţie cu Anca Serea în costum de baie. Cum arată vedeta după şase naşteri

Vedeta a recunsocut că a avujt nevoie de terapie: „Am mers la un specialist care m-a ajutat oarecum treptat dar e greu, grijile, faptul că nu e acasă, faptul că nu pot să-i gătesc, nu neapărat că-mi fac probleme că până la urmă este cum o vrea Dumnezeu, face totuși 20 de ani, nu mai e copil, e mare. Am fost la un specialist împreună cu el ca să mă învețe să nu-i mai spun „copilul meu”, să-i spun „fiul meu”, că el nu mai este copilul meu… eram speriată un pic de pericolele societății noastre, cred că orice mamă normală la cap se gândește la ce trăim în zilele noastre. Dar el este un tip extrem de inteligent și de bun”.