Andi Moisescu a dezvăluit care este „cea mai tare femeie din România”. Olivia Steer se va înfuria: „O să fie tot timpul”

Andi Moisescu a dezvăluit care este "cea mai tare femeie din România". Unul dintre jurații "Românii au talent" a fost prezent la lansarea trailerului filmului “Ramon” și a făcut o dezvăluire care o va înfuria pe soția lui, Olivia Steer.

05 dec. 2022, 08:29
Andi Moisescu a dezvăluit care este „cea mai tare femeie din România”. Olivia Steer se va înfuria: „O să fie tot timpul”
Andi Moisescu a făcut o dezvăluire care o va înfuria pe soția lui, Olivia Steer

Andi Moisescu a dezvăluit care este „cea mai tare femeie din România”. Jurnalistul este căsătorit de 17 ani cu Olivia Steer, însă, se pare că nu ea este femeia pe care o admiră cel mai mult vedeta Pro TV. Din punctul de vedere al lui Andi Moisescu, Andra rămâne mereu pe primul loc.

Citește și: Olivia Steer, mesaj surprinzător pentru pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relaţie. „Mă întreba ce planuri am”

Andi Moisescu a dezvăluit care este „cea mai tare femeie din România”

Femeile pe care le apreciez sunt femeile de carieră. Cred că o să pierd la capitolul ăsta de data aceasta. O să încep să îți spun tot felul de lucruri, de banalități, pe care lumea le știe, o să încep să nominalizez colegele mele de televiziune și așa mai departe. Lucru care este evident! Colegele mele sunt în top trei, chiar dacă sunt mai multe de trei. Pun mai multe pe același loc ca să încapă toate. Eu nu pot să spun acum că o să îi ia cineva locul Andrei, Andra o să fie tot timpul pe primul loc”, a spus Andi Moisescu, pentru Click.ro.

Prezentatorul a avut cuvinte de laudă și la adresa bunului său prieten Pavel Bartoș. „Câte amintiri am cu Pavel. Jumătate din viața mea înseamnă Pavel Bartoș. Din 50 de ani, 25 de ani înseamnă Pavel Bartoș și restul ce s-a mai întâmplat prin viața mea. Cred că cele mai importante amintiri sunt legate de “Românii au Talent”. Am pornit la drumul acesta din prima zi iar astăzi suntem tot împreună.

De aici s-au adunat și cele mai frumoase amintiri cu toate deplasările noastre prin țară și prin țara soră, ca să zic așa, mai exact prin Republica Moldova. În general, de acolo, avem sute de amintiri, de la preselecții.

Am cunoscut oameni care nici măcar nu aveam să îmi imaginez că sunt, am descoperit talente de nebănuit, lucruri la care nu m-aș fi gândit niciodată. Toate astea le-am descoperit împreună cu Pavel”, a mai spus Andi Moisescu.