Andra este scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă: „Eu vreau să fiu binedispusă, nu să mă enervez” VIDEO

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Au un mariaj care durează de mai bine de 14 ani și doi copii împreună, pe David și Eva-Maria.

18 iun. 2022, 12:31
Andra este scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă: „Eu vreau să fiu binedispusă, nu să mă enervez” VIDEO

Andra a fost invitată în emisiunea pe care soțul său o prezintă la Pro TV și a făcut o dezvăluire neașteptată. Artista despre un obicei al soţului său care o deranjează

În cadrul apariției, relația dintre Andra și Cătălin Măruță a fost supusă unui test. Pentru a vedea cât de bine se cunosc, ei trebuiau să extragă bilețele cu întrebări și să scrie, în același timp, răspunsul pe o hârtie.

Totul a mers bine, până în momentul în care Andra a fost întrebată cât timp petrece soțul său pe telefon. Artista a mărturisit că acest obicei îi ocupă lui Cătălin Măruță cea mai mare parte din zi.

„Ce faceți? De ce? Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e? Eu de curând mi-am pus un aparat, niște gutiere, pe care nu le port tot timpul, deși ar trebui să le port 22 de ore din 24.

Ei, atâta stă el pe telefon. Cât ar trebui să port eu aparatul”, a declarat Andra.

Cătălin Măruță a râs atunci când a auzit întrebarea. A ascultat-o cu atenție pe soția lui atunci când a dat răspunsul iar apoi a rugat-o să repete.

„Deci cât?”, a întrebat Cătălin Măruță.

„Tu cam stai 22/24”, i-a răspuns solista.

„Câteodată chiar 25”, a completat soțul său.

Citeşte şi: Primele decizii ale instanţei în divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul şi cum e împărţită custodia lui „Bebeto”

Recent, Andra a mărturisit că în căsnicia lor nu prea există momente, grele. Se înţelege foarte bine cu soţul ei, Cătălin Măruţă, care o surprinde şi acum cu gesturi frumoase, la aproape două decenii de când a început povestea lor de iubire. Totodată, provocările care se ivesc în viaţa celor doi sunt depăşite în cuplu, aşa că niciun obstacol nu pare imposibil.

„Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a declarat artista, pentru revista Viva.

Citeşte şi: Ionuţ Dolănescu, dezvăluiri emoţionante despre soţia sa Doiniţa: „A crescut la cămin. Tata a plâns când a aflat povestea ei de viaţă”