Andreea Bălan, apel disperat pentru salvarea Nicoletei. Are 16 ani şi suferă de o boală gravă

Andreea Bălan face un apel disperat pe reţelele de socializare pentru salvarea Nicoletei, o tânără de de doar 16 ani, din Paşcani, judeţul Iaşi, care suferă de o boală gravă. Cântăreaţa nu este singura care s-a implicat, și Abi Talent a postat la story-uri cazul adolescentei.

13 ian. 2021, 18:20
Andreea Bălan, apel disperat pentru salvarea Nicoletei. Are 16 ani şi suferă de o boală gravă
Andreea Bălan, apel disperat pentru salvarea Nicoletei

Andreea Bălan, apel disperat pentru salvarea Nicoletei. Pe contul ei de Instagram, artista a postat o fotografie cu Nicoleta, tânăra care, la numai 16 ani, se luptă cu o boală nemiloasă. Cântăreaţa a făcut un apel către toți fanii ei care pot dona, din puținul lor, pentru ca Nicoleta Coman să se facă bine.

Citeşte şi: Medic infecţionist, apel disperat pe Facebook. Reacţia autorităţilor: Nu am primit o solicitare scrisă

Nicoleta Coman suferă de o boală gravă.

Andreea Bălan, apel disperat pentru salvarea Nicoletei

Pe Facebook s-a făcut deja o pagină cu donații, unde toată lumea poate ajuta.„Va plangeti ca vă este greu, ca nu aveti asta, aia si cealalta? Va spun eu ce e cu adevarat greu! Sa fii mama de copil cu cancer! Sa fii tata! Un tata puternic, sprijin si protectie pentru nevasta si 3 fete! Sa fii tata si sa fii îngenunchiat de durerile fetitei lui! Sa ti se prăbușeasca lumea si sa nu știi incotro s-o ei! Asta e greul…

Sa fii mama si sa fii pusa in situatia de a alege, iti intubam copilul sau il ei acasa ca oricum nu mai are șanse!Nico este cauza mea azi! Cred in Dumnezeu si cred in minuni. Cred si trebuie ca Nico sa fie bine. Multa lume imi spune ca sunt ingerul lor… Ei azi eu am ingerul meu doamna Munteanu.

In ea stau sperantele mele a parintilor si a tuturor celor care o cunosc pe Nico! Actele ei medicale vor ajunge dimineața pe biroul unui medic din Turcia! Va spun si despre familie, o familie onesta, decenta si muncitoare, nu au cerut nimic niciodată, au de toate si zahar si ulei di cartofi…. Nu de asta au nevoie, au nevoie de sprijin financiar! Pentru asta va las contul mamei!

RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU, RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX deschise pe numele Coman Daniela.

CU CAT AVEM MAI MULTE DISTRIBUIRI CU ATAT VA AJUNGE LA CAT MAI MULTE PERSOANE SI POATE AJUNGE SI LA PERSOANELE CARE O POT AJUTA!”, se arată pe pagina de Facebook DONATII Pașcani.