Andreea Bălan, veste cruntă din partea medicilor: „A fost îngrozitor. E vorba despre o chestie pe viață”

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte atunci când și-a adus pe lume cea de-a doua fetiță, în 2019. Artista a suferit un stop cardiac și a fost nevoie să fie operată de mai multe ori.

02 ian. 2022, 11:27
Andreea Bălan, veste cruntă din partea medicilor: „A fost îngrozitor. E vorba despre o chestie pe viață”

”Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a mărturisit că medicii i-au pus un diagnostic dureros despre care nu a avut curaj să vorbească public până acum.

”Întreaga echipă m-a salvat. Când m-am trezit mi s-a spus ce s-a întâmplat, că am fost la un pas de moarte, dar mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu o pot face. Atunci mi-am dat seama că dacă nu am sănătate nu pot face nimic. A fost îngrozitor, crunt. Este vorba despre o chestie pe viață. Poate odată o s-o fac (nr. o să spună despre ce este vorba), dar acum nu mă simt pregătită, a spus Andreea Bălan.

La câteva zile după ce a născut-o pe Clara, Andreea Bălan a povestit clipele cumplite prin care a trecut. ”Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte”, a dezvăluit vedeta, la o emisiune TV.

”Nu se întâmplă doar la cezariană. Se poate întâmpla și când naști natural și acel lichid ajunge în fluxul sanguin. Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea a ajuns din nou la spital și a fost operată de urgență, la doar o săptămână după naștere, fiindcă a suferit o hemoragie masivă. Câteva săptămâni mai târziu artista și-a revenit.

Citește și Andreea Bălan, imagini de poveste cu fetițele ei. Cum petrece artista Ajunul Crăciunului

Citește și Andreea Bălan e pusă pe treabă! Artista se lansează în afaceri: „O să încep două business-uri”