Andreea Esca a fost înlocuită de la ProTv! Ce i s-a întâmplat celebrei prezentatoare de știri

Andreea Esca a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate, motiv pentru care a fost înlocuită la pupitrul știrilor ProTv pentru o perioadă.

09 dec. 2022, 19:58
Andreea Esca a fost înlocuită de la ProTv! Ce i s-a întâmplat celebrei prezentatoare de știri

Andreea Esca și-a anunțat prietenii virtuali că nu simte prea bine și a fost nevoită să meargă la spital. Prezentatoarea știrilor ProTv s-a ales cu o răceală care i-a afectat vocea.

Medicii i-au recomandat Andreei Esca un tratament și, pe lângă asta, să țină repaus vocal. Din acest motiv, jurnalista nu va mai putea apărea la știrile ProTv o perioadă. Andreea Esca folosește deja și remedii naturiste în speranța ca poate așa o să îi treacă mai repede.

Citește și Andreea Esca a fost îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

”Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip ”pe vechi”: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare”, le-a scris Andreea Esca celor care o urmăresc.

Citește și Care este de fapt relația dintre Neti Sandu și Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…”

Andreea Esca își respectă foarte mult locul de muncă și nu lipsește niciodată fără un motiv întemeiat. Prezentatoarea a mai lipsit, în urmă cu doi ani, când s-a infectat cu Covid.

Ce salariu încasează lunar Andreea Esca

Salariul Andreei Esca la PRO TV este unul dintre cele mai vânate subiecte de presă în ultimul deceniu. Şi Dan Negru a încercat să afle, dar a primit un răspuns diplomatic de la vedeta ştirilor Pro TV.

Andreea Esca a reacţionat, după ce Dan Negru a provocat-o să spună ce salariu are la PRO TV. În urmă cu câteva luni, Dan Negru declara că i-ar plăcea ca toate salariile să fie publice și a provocat-o pe Andreea Esca să spună ce venit lunar are. Prezentatorul de la Kanal D a spus că el ar fi primul care ar dezvălui banii pe care îi încasează de la Kanal D, dacă nu ar exista politica de confidențialitate.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, spunea Dan Negru.

Despre salariul Andreei Esca s-a vorbit ani întregi, însă a rămas un mister nedeslușit mult timp. Pe surse s-a aflat că aceasta câștiga 50.000 de euro lunar și într-adevăr se pare că atât primea în trecut, în era Adrian Sârbu, când sumele încasate de vedetele de la toate posturile de televiziune depășeau orice imaginație.

Între timp, industria a suferit multe modificări. A apărut online-ul și asta a schimbat evoluția mass media. Andreea Esca a devenit vedeta simbol a Știrilor PRO TV, iar asta a venit la pachet cu multă notorietate și bani din imagine. Ea nu a renunțat niciodată la postul de prezentatoare pentru că tocmai asta a ajutat-o să se dezvolte în business.