Andreea Esca păstrează tăcerea, deşi zvonul că ar fi infectată cu COVID-19 se răspândeşte în inimile miilor de fani îngrijoraţi

Au trecut 5 zile de la apariţia comunicatului postului PRO TV în spaţiul public, cel în care li se impunea celor din presa scrisă să nu nimic despre postul Tv sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID din trustul Pro. 

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 10:08
Andreea Esca păstrează tăcerea, deşi zvonul că ar fi infectată cu COVID-19 se răspândeşte în inimile miilor de fani îngrijoraţi

Zeci de vedete şi influenceri din România au petrecut pe litoral la o petrecere organizată cu prilejul lansării unui hotel de lux din staţiunea Olimp, fără respectarea regulilor de distanțare sau ale celorlalte măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, potrivit G4media.ro.

Imaginile cu petrecerea la care au participat mai mult de 50 de persoane care nu au purtat măşti şi nu au respectat regulile de distanţare socializare au fost publicate de Adina Buzatu, dar şi de Pro TV, în emisiunea lui Măruță.

Citeşte şi: Zeci de vedete şi influenceri au petrecut pe litoral fără măşti şi distanţare socială

Pe 9 iulie, cei de la paginademedia.ro publicau un comunicat primit din partea postului PRO TV, în care li se impunea celor din presa scrisă să nu scrie nimeni nimic despre Pro TV sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID în postul TV.

Ulterior acestui comunicat, pe 10 iulie, postul publica un comunicat de presă în care anunța că sunt „Câțiva angajați confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19”, fără să se specifice cine anume. Oficialii PRO TV au anunțat că au luat ulterior toate măsurile de dezinfectare a studiourilor dar și a autoturismelor folosite de șoferii trustului.

La două zile de la anunţul făcut de Pro TV, au apărut primele informaţii despre cazul Andreei Esca. Potrivit cancan.ro, vedeta a participat la petrecerea din Olimp şi ar fi infectată cu coronavirus. De altfel, ştirista lipseşte încă de săptămâna trecută de la Ştirile Pro TV, jurnalul de la ora 19.00 fiind prezentat de Monica Andoni.

În materialul difuzat pe 30 iunie, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Ulterior, vedeta Pro TV apare în imagini şi fără mască, făcând fotografii unor influenceriţe.

Conform informațiilor publicate de cancan.ro, Andreea Esca ar fi deja internată în spital, după ce a primit testul pozitiv la coronavirus. De asemenea, au apărut informaţii în presă potrivit cărora şi soţul jurnalistei, Alexandre Eram, ar fi infectat cu virusul.

După informaţiile apărute, fanii Andreei Esca au luat cu asalt reţelele de socializare, vrând să ştie adevărul despre starea de sănătate a jurnalistei. Unii dintre internauţi au fost, ce-i drept, mai acizi în comentarii, nemulţumiţi fiind de faptul că vedeta a participat la un eveniment fără să respecte măsurile de protecţie impuse de pandemia de coronavirus. 

Citeşte şi: 

Andreea Esca a avut însă o primă reacţie după o perioadă de tăcere, ea postând pe contul său de Instagram o fotografie cu o cafea și o prăjitură, alături de un emoticon vesel. Postarea lasă loc de interpretări, dar până la informaţii oficiale, fanii nu pot decât să spere că vedeta este într-o stare de sănătate bună. 


loading...