Andreea Ibacka, prima fotografie cu fetiţa de doar doi ani. Cu cine seamănă Namiko

Andreea Ibacka şi Cabral au împreună o fetiţă, pe care au încercat cât mai mult posibil să o ferească de ochii lumii. La început cei doi au declarat faptul că vor fi extrem de discreţi în cea ce priveşte publicarea de fotografii cu micuţa pe reţelele de socializare.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 05:52
Andreea Ibacka, prima fotografie cu fetiţa de doar doi ani. Cu cine seamănă Namiko

Cu toate acestea, cei doi nu s-au putut abţine să nu posteze pe conturile persoanele imagini în care să apară Namiko, însă în fotografiile postate până în urmă cu câteva zile nu se putea distinge chipul fetiţei.

Citeşte şi: Cabral a făcut ANUNŢUL-ŞOC după opt ani de CASNICIE. „Fiecare cu greşelile lui. Plus rateurile comune

De când Namiko a crescut, Andreea şi Cabral nu au mai rezistat presiunilor din partea admiratorilor şi au decis să publice prima fotografie în care apare chipul micuţei. Namiko este adorabilă și pare să fi moștenit câte ceva din fiecare. Îmbrăcată într-o rochiță roz pal și purtând o bentiță asortată, fetița a fost zâmbăreață în fața camerei de fotografiat, spre deliciul fanilor părinților ei.

La scurt timp după ce a devenit tată pentru a doua oară, Cabral le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitare și a anunțat că nu va fi foarte generos cu fotografiile cu micuța pe rețelele sociale.

„La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele”, a anunțat Cabral. Prezentatorul de la Pro TV mai are o fată, Inoke (16 ani), din căsătoria cu Luana (2000-2006).