Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani. Imaginea care a înnebunit toţi bărbații FOTO

Andreea Raicu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, pare să fi descoperit secretul frumuseții veșnice, având o siluetă zveltă și forme de invidiat. Recent, vedeta a reușit să-și șocheze admiratorii de pe Instagram, după ce a postat o fotografie cu ea în costumul Evei.

17 mai 2021, 10:42
Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani. Imaginea care a înnebunit toţi bărbații FOTO

Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Andreea Raicu a postat o fotografie alb-negru, în care apare goală, sprijinită de un perete. Vedeta a mărturisit că poza respectivă a fost realizată perioada izolării la domiciliu de anul trecut.

Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani

Surpriza este cu atât mai mare cu cât vedeta a anunțat că mai sunt și alte asemenea fotografii, unele dintre ele chiar mai îndrăznețe de atât. Aceasta și-a întrebat fanii dacă doresc să le posteze și pe acelea. „Din perioada in care eram inchisi in casa. Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau…?”, a fost mesajul Andreei Raicu.

Andreea Raicu a rupt scena la iUmor. Mihai Bendeac nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe: „Hai pup-o!” VIDEO

Fanii au înroșit butonul de apreciere și au reacționat imediat la adresa frumoasei vedete de televiziune. Surpriza a venit din partea Andreei Esca, știrista fiind printre primele persoane care au comentat la postarea brunetei, dându-i un mare like! Nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, complimentând-o pe Andreea Raicu. Prezentatoarea de la Ferma a numit-o „superbă” pe divă, după ce a apreciat fotografia.