Andreea Tonciu, despre relaţia cu Anamaria Prodan şi Reghe: „Toată lumea mă întreabă”

Andreea Tonciu, despre relaţia cu Anamaria Prodan şi Reghe. Cei doi sunt în plin proces de divorţ, care nu pare să se încheie prea curând. Bruneta a vorbit despre relația pe care o are acum cu nașii de cununie, după ce aceștia s-au despărţit.

26 iun. 2022, 19:20
Andreea Tonciu, despre relaţia cu Anamaria Prodan şi Reghe: „Toată lumea mă întreabă”
Andreea Tonciu, despre relaţia cu Anamaria Prodan şi Reghe

Andreea Tonciu, despre relaţia cu Anamaria Prodan şi Reghe. Antrenorul a devenit tată pentru a treia oară, alături de Corina Caciuc și a plecat de la Universitatea Craiova, iar Anamaria Prodan își dorește să îl dea uitării pe fostul soț.

Andreea Tonciu, despre relaţia cu Anamaria Prodan şi Reghe

Toată lumea se întreabă care mai este acum relația dintre finii- Andreea Tonciu & Daniel Niculescu- și nașii celebri. Ei bine, bruneta a recunoscut cum se înțelege acum cu cei doi, după ce au decis să se despartă.

În relații foarte bune cu amândoi. Sunt la fel de apropiată de ambii. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi. Dacă mai fac un copil nu știu cine îl botează”, a mărturisit Andreea Tonciu în cadrul podcasului „Fiță cu Adiță”.

Citeşte şi: Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: „Paris Hilton după o noapte de beţie”

Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”

Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu s-au „ciufulit”. Cele două au făcut parte din echipa Faimoşilor şi ambele au fost eliminate. Bruneta a rezistat doar o lună în competiţie, iar influenceriţa a părăsit de curând concursul.

Blondina a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre tot ce s-a întâmplat la Survivor România. Mai mult a fost chiar ironică la adresa Andreei Toniciu, care nu s-a abţinut să îi dea replica.

Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat. În momentul în care noi am avut discuția pe insulă, i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine”, a spus Laura Giurcanu la Pro TV.

Cătălin Măruță a avertizat-o că Tonciu va reacționa și a avut dreptate. Andreea i-a scris: „Cătălin, sunt în Dubai, la plajă. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, ea nu e.” (Citeşte AICI continuarea)


loading...