Andreea Tonciu este în doliu de Crăciun. Mesaj trist postat pe Instagram

Andreea Tonciu trece prin clipe grele, chiar inainte de Craciun. Bruneta a aflat astazi ca o persoana draga s-a stins din viata. Anuntul a fost facut chiar de vedeta pe o retea de socializare.

24 dec. 2021, 07:06
Andreea Tonciu este în doliu de Crăciun. Mesaj trist postat pe Instagram

Andreea Tonciu e devestată de durere. Vedeta a anunțat pe pagina sa de Instagram că e în doliu. O persoană dragă acesteia a încetat din viață în această zi.

Momentan vedeta nu a oferit mai multe detalii despre persoana care a trecut în neființă cu doar două zile înainte de Crăciun. Aceasta doar a publicat imaginea în dreptul căreia a scris data de astăzi, aceea în care apropiatul său a încetat din viață.

Andreea Tonciu, mesaj disperat! Este internat în stare gravă: „Am nevoie de ajutor!”

Cu doar câteva ore înainte de tragedie Andreea Tonciu se filma în mașină, neimagindânu-și de fapt ceea ce urma să se întâmple. Bruneta se pregătește acum de înmormântare.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din România. Celebra brunetă a trecut prin momente dificile în urmă cu aproximativ un an de zile, atunci când bunica ei s-a stins din viață. Acum, bruneta trece din nou prin clipe dificile pentru ea și familia ei.

Sanziana Buruiana, despre participarea Andreei Tonciu la Survivor Romania

Fanii emisiunii Survivor au avut parte de o surpriza in acest an. Printre concurenti se afla si Andreea Tonciu, un nume foarte cunoscut in showbiz. Fosta sa prietena, Sanziana Buruiana, a vorbit despre experienta pe care bruneta o va avea la Survivor Romania si sustine ca aceasta are mari sanse sa castige concursul, pentru ca este o tipa determinata.

Andreea Tonciu, mesaj de încurajare din partea fostei ei prietene Sânziana Buruiană: „E bătăioasă şi îi place competiţia. Sper să reziste, să nu i se facă dor de casă”

„Are şanse mari să câştige, chiar dacă este femeie. Ai văzut, Elena Ionescu a câştigat. Andreea este determinată şi îi place competiţia şi adrenalina. În viaţă, în momentul respectiv, fiecare face ce îi place. Eu şi Tonciu am făcut multe proiecte împreună, acum 10 ani eram la Kanal D. Este foarte bătăioasă şi sper să reziste, să nu i se facă dor de casă, de familie”, a mărturisit Sânziana Buruiană.

Andreea Tonciu este căsătorită cu afaceristul Daniel Niculescu și are o fetiță pe nume Rebeca, în vârstă de 5 ani. Bruneta este foarte de activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața ei.

Andreea Tonciu a fost “fata de la pagina 5”. Ea a apărut în ziarul Libertatea în 2006. Mai târziu, ea a devenit asistentă în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, „La șuetă cu Bahmu”, dar și la „Un show păcătos”, alături de Daniela Crudu.