Andreea Tonciu, momente dramatice la Survivor România 2022. A fost luată cu ambulanţa: avertisment teribil primit de la medici!

Andreea Tonciu are din nou probleme de sănătate. După ce medicii au avertizat-o că ar putea face otită severă din cauza zborului spre Republica Dominicană, vedetei i s-a făcut rău în timpul filmărilor de la Survivor România 2022.

17 ian. 2022, 23:22

Andreea Tonciu, momente dramatice la Survivor România 2022. Vedeta a avut mai multe probleme de sănătate înainte de a pleca spre Republica Dominicană, iar doctorii i-au spus că poate face o otită severă în timpul zborului.

Andreea Tonciu, momente dramatice la Survivor România 2022. Avertisment teribil primit de la medici!

În ediţia de luni a Survivor România, Andeei Tonciu i s-a făcut rău în timpul jocului. „Simt că mi se taie respirația. Mi s-a infundat urechea rău de tot”, a spus Andreea Tonciu, înainte de a fi dusă la ambulanţă, pentru a primi îngrijiri medicale. Vedeta nu a mai putut intra pe traseu după şi a fost înlocuită de Laura Giurcanu.

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a semnalat o stare de leșin. Ea a fost așezată pe targă și transportată cu ambulanța la spital.

În timp ce colegii ei priveau îngrijorați, în tabăra Războinicilor au apărut primele comentarii: „Are o limită de adaptare. Când corpul ajunge la limita la care el se poate adapta și nu mai poate, el respinge orice, el nu mai poate să mai asimileze nimic, nu-i mai convine nimic”, spune Elena Matei.

Andreea Tonciu, accident teribil înainte de plecarea la Survivor România! A ieșit pe stradă camuflată şi cu capul bandajat FOTO

Înainte de a pleca spre Republica Dominicană, Andreea Tonciu a fost la mai mulţi medici, inclusiv la unii ORL pentru că a avut o răceală serioasă. „Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Republica Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a spus Andreea Tonciu cu puţin timp înainte de a pleca spre Republica Dominicană.