Andrei, băiatul care trăieşte SINGUR în pădure, şi-a serbat pentru PRIMA DATĂ ziua de naştere VIDEO

Andrei, băiatul din Argeş care a trăit singur în pădure, a trăit momente emoţionante. El a împlinit luni 11 ani, iar pentru prima dată a avut parte şi de o petrecere surpriză, organizată de angajaţii centrului de minori în care a ajuns. La petrecere au venit special şi cele două surori mai mici care acum câţiva ani au ajuns şi ele într-un orfelinat, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
28 iul. 2014, 14:20
Andrei, băiatul care trăieşte SINGUR în pădure, şi-a serbat pentru PRIMA DATĂ ziua de naştere VIDEO

Andrei a împlinit 11 ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună cu cele două surori mai mici, Bianca şi Denisa, de opt şi nouă ani.

Cele două fetiţe sunt singurele rude ale lui Andrei care s-au interesat de soarta lui de-a lungul timpului. Şi ele stau de câţiva ani într-un orfelinat.

Cea mai mare dorinţă a celor trei fraţi e să fie împreună. Deocamdată însă, Andrei trebuie să mai rămână o perioadă în centrul pentru minori.

„Deşi este un copil emotiv şi vorbeşte mai puţin este un copil care spune că se simte foarte bine în condiţiile noi în care trăieşte. El a fost un copil neglijat, abuzat emoţional şi fizic pentru că trăia foarte mult singur”, a declarat Ioan Preoteasa, director adjunct DGASPC Argeş.

„Şi-a găsit un prieten cu care comunică foarte bine, de noi s-a ataşat. Sper să îi fie bine în continuare”, a declarat Marilena Ciucă, reprezentant al centrului pentru minori.

Andrei a locuit timp de doi ani în mijlocul unei păduri de lângă Enculeşti, judeţul Argeş, într-un bordei de chirpici. Zi de zi, băiatul trăia din mila oamenilor care îi aduceau mâncare. După ce cazul său a fost mediatizat de România TV, Andrei a ajuns în grija statului.