Andrei Gheorghe şi-a presimţit moartea. Prietenii lui confirmă. „Din păcate, a avut dreptate”

Şi-a presimţit moartea? Prietenii lui Andrei Gheorghe fac dezvăluiri despre marele jurnalist, la scurt timp după ce s-a aflat că a fost găsit mort. Potrivit spuselor lor, Andrei Gheorghe se schimbase începând de acum aproximativ două luni.

20 mart. 2018, 08:11
Andrei Gheorghe şi-a presimţit moartea. Prietenii lui confirmă. „Din păcate, a avut dreptate”

Prietenii lui Andrei Gheorghe au postat sute de mesaje pe pagina regretatului jurnalist, scrie spynews.ro. „Mult timp am vorbit numai pe Facebook, prin vară am început să interacţionăm mai mult…. ieşisem la deschiderea unei cârciumi cu el acum vreo 2 luni şi băuse apă plată, ceea ce nu îi stătea în fire. Încercând să fac o gluma despre asta i-am trimis un mesaj cu „La mulţi ani” de 8 martie. Nu mi-a răspuns. Zilele trecute i-am scris pe Facebook, era inactiv de mult timp… Acum aflu de la băieţii de la economic mai multe, nu mai este…. :(„, a scris cineva.

Citeşte şi Vlad Petreanu, pe Facebook: „Andrei Gheorghe nu a făcut niciodată sluj”

La scurt timp, oamenii au reacţionat pe pagina lui Andrei Gheorghe. „El stătea rezemat de o motocicletă, nu mai ştiu a cui era şi s-a trezit brusc „Bă, tu ştii că oamenii mai şi mor?”, aşa din senin, fix aia mi-a trecut prin cap. Dumnezeu să îl odihnească!”, a mai scris cineva.

„Eu mi-am adus aminte de faza aia când i-a zis Crăciun să mai bea şi el o ţuică, să lase fumatul, ca bagă ca turcul ţigări şi a zis la un moment dat „Şi daca am băgat 2 pachete azi, ce? Oricum nu apuc 60…” Din păcate a avut dreptate….”, a venit cineva cu un alt comentariu cutremurător.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” şi a reluat emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.