Andrei Versace, bătut şi umilit chiar de „fraţii” lui. De la ce a pornit totul

Andrei Versace ar fi trecut, recent, prin momente de groază, după ce ar fi fost umilit şi bătut chiar de către unii dintre cei mai buni prieteni ai săi. Potrivit unor surse apropiate lui Versace, între acesta şi amicii săi ar fi existat un conflict legat de faptul că "Regele fiţelor" i-ar fi înşelat în legătură cu o sumă de bani. Răniţi în orgoliu, aceştia l-ar fi bătut, după care l-au exclus definitiv din cercul lor de prieteni.

13 apr. 2016, 09:32
Andrei Versace, bătut şi umilit chiar de „fraţii” lui. De la ce a pornit totul

Andrei Versace ar fi trecut, recent, prin momente de groază, după ce ar fi fost umilit şi bătut chiar de către unii dintre cei mai buni prieteni ai săi, scrie spynews.ro.

Potrivit unor surse apropiate lui Versace, între acesta şi amicii săi ar fi existat un conflict legat de faptul că „Regele fiţelor” i-ar fi înşelat în legătură cu o sumă de bani. Răniţi în orgoliu, aceştia l-ar fi bătut, după care l-au exclus definitiv din cercul lor de prieteni.

Citeşte şi Codin Maticiuc „Poponeţ”, la 35 de ani: „Mi-am vândut sufletul, dar am luat un preţ bun”

Sursele citate au precizat că fraţii Marcel şi Vasile „Calu” îl luau pe Versace cu ei pe post de bufon, ca să-i distreze. De altfel, tot ei sunt cei care i-au dat acestuia sare de bucătărie, după ce l-au păcălit că ar fi vorba despre un alt fel de praf şi l-au filmat, în hohote de râs, în timp ce o trăgea, cu poftă, pe nas.