Angajări în străinătate pe salarii de la 600 euro. Te califici cu studii medii. Cazarea şi masa, asigurate de angajatori

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă în străinătate cu care sunt ofertaţi românii cu studii medii în această perioadă. Iată posturile disponibile pentru oameni cu studii medii şi salariile oferite de angajatori. 

RomaniaTV.net
23 feb. 2017, 06:59
Angajări în străinătate pe salarii de la 600 euro. Te califici cu studii medii. Cazarea şi masa, asigurate de angajatori

O firmă de plasare caută 50 de români care vor să lucreze în staţiuni din Grecia.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum 18 ani, cunoaşte Engleza la nivel conversaţional, are aspect plăcut şi bune abilităţi de comunicare.
Salariile oferite de angajatori candidaţilor care au calificare şi cunosc Engleza sunt cuprinse între 650 euro şi 700 euro. Persoanele fără calificare sau cu nivel începător de Engleză sunt ofertate cu salarii minime de 600 euro – 650 euro lunar. Contractele de muncă se derulează în perioada aprilie – octombrie. Angajatorii oferă oamenilor selectaţi pe aceste posturi cazarea, masa, asigurare medicală, bilet de avion la încheierea contractului.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă de plasare de personal caută 50 de români dispuşi să lucreze în restaurante sau în hoteluri din Dubai. 

Angajatorii din Dubai caută români care vor să lucreze în posturi de ospătar, ospătar şef, recepţioner, recepţioner şef, barman, sommelier, hostess şi supervizor.
Te califici pentru oricare dintre aceste posturi dacă ai personalitate plăcută, ai cunoştinţe avansate de Engleză şi cel puţin un an experienţă în industria hotelieră sau restaurante.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de bază de până la 1.360 dolari, asigurare medicală, masa e asigurată de companie.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.