Angajări pe bandă rulantă la stat. Salarii de nababi, tichete de masă, vouchere de vacanţă şi concedii berechet!

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs la școli, spitale și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă vacante figurează cele de paznic, bucătar, fochist, dar și de secretar, administrator financiar, contabil șef și asistent medical.

16 ian. 2023, 22:38
Angajări pe bandă rulantă la stat. Salarii de nababi, tichete de masă, vouchere de vacanţă şi concedii berechet!

Angajări pe bandă rulantă la stat. De la 1 ianuarie 2023, s-a dat undă verde angajărilor la stat, după ce jumătate de an acestea au fost blocate. Guvernul a anunțat că sunt peste 90.000 de posturi vacante.

Guvernul pune însă o condiție. Instituțiile care își doresc să aducă noi oameni în sistem trebuie să se încadreze în bugetele deja alocate.

Cele mai multe angajări se fac la Ministerul Educației, unde sunt aproximativ 21.700 de posturi libere. Un alt minister care va face angajări este Ministerul Afacerilor Interne, cu peste 15.000 de posturi libere. Judeţul Prahova a făcut deja publică lista cu posturile pentru care s eorganizează concurs.

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de administrator financiar (contabil) IS.

Școala Gimnazială nr.2, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor bucătărie – bucătar.

Angajări pentru românii cu 10 clase. Se dă bonus de prezenţă de 200 RON şi tichete de masă de 500 de lei
Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I.

Școala Gimnazială Comuna Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat – fochist IV M.

Școala Gimnazială „Constantin Stere”, comuna Bucov, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de analist programator debutant.

Angajări pe salarii de 4500-10.000 de lei „în mână”, plus comisioane şi sporuri. Nu se cere facultate! Unde se depun CV-uri

Centrul Cultural ,,Nicolae Iorga’’ al orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar I în cadrul Compartimentului Bibliotecă.

Grădinița cu Program Normal nr. 1, Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,5 normă, la structura Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Valenii de Munte.

Angajări în toate domeniile în Prahova

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar – contabil șef în cadrul Compartimentului Financiar – Contabil.

Primăria Comunei Balta Doamnei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar, treapta I, la Compartimentul Administrativ.

Primăria Comunei Blejoi, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent social debutant.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 38, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar – 0,5 normă.

Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist gradul I în cadrul Compartimentului Contabilitate.

Școala Profesională, Comuna Bălțești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu (0,5 normă).

Școala Profesională, Comuna Bălțești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de secretar.

Şcoala Gimnazială, Comuna Drăgăneşti, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator școlar.

U.A.T. Comuna Drajna, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mașinist buldoexcavator – Serviciul de Gospodărire Comunală.

Primăria Comunei Gornet-Cricov, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar la Compartimentul Servicii Școală.

Citește și: Cum vor fi majorate pensiile din 2023. Explicațiile ministrului Marius Budăi
Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de fochist (muncitor calificat).

Liceul Tehnologic Mecanic, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 10 luni, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de expert în recenzarea și înregistrarea copiilor de vârstă școlară din comunitate și înscriere în Grupul Țintă, 2 ore/zi.

Școala Gimnazială „Candiano Popescu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar.

Primăria Comunei Dumbrava, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, , în cadrul Compartimentului Administrativ/ Serviciul Comunal, de:

  • muncitor, treapta profesională I;
    șofer buldoexcavator, treapta profesională I

Primăria Comunei Brazi, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de șofer microbuz școlar, treapta I, la Compartimentul Administrativ.

Mai multe detalii cu privire la posturile vacante scoase la concurs pe site-ul posturi.gov.ro/judet/Prahova, dar și pe site-urile instituțiilor care au scos la concurs posturile vacante.