Antrenorul pedofil din Timişoara le „recompensa” pe fetele molestate

Noi detalii ies la iveală în cazul antrenorului de karate care-şi agresa sexual elevele. El le oferea fetelor cadouri pentru a-şi satisface plăcerile în sala de sport. Între cadourile primite de copile a fost şi un telefon mobil, în care părinţii acesteia au găsit fotografii înfăţişându-i pe antrenor cu fata.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 05:28
Antrenorul pedofil din Timişoara le „recompensa” pe fetele molestate

Primul părinte care a făcut plângere la Politie a găsit într-un telefon mobil pe care fiica sa îl primise în dar de la instructorul său de arte marţiale câteva fotografii în care apăreau atât antrenorul, cât şi minora. Luată la întrebari de părinte, minora a povestit faptele la care era supusă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş,  Mirela Draghicioiu. 

Ancheta care îl priveşte pe profesorul de karate Dan Pârvan scoate la iveală şi alte amănunte şocante. Potrivit cancan.ro, antrenorul le punea pe fete să îl satisfacă în faţa unei oglinzi, pentru ca el să aibă posibilitatea să le pozeze. Poliţiştii au găsit până şi în telefoanele fetelor poze cu profesorul în pielea goală.

De asemenea, instructorul de arte martiale le-a povestit politiştilor că a întreţinut acte sexuale normale şi orale cu cele două minore şi că înca din luna februarie a început să le „curteze” pe cele doua fete, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Poliţiştii au descins marţi dimineaţă la locuinţa lui Dan Pârvan, dupa ce părinţii a doua fetiţe l-au acuzat pe acesta că le-a abuzat sexual pe minore. În calculatorul antrenorului au fost găsite mai multe poze şi filmuleţe în care apăreau două fetiţe supuse la perversiuni sexuale în sala de sport. Barbatul a fost, miercuri, arestat pentru 29 de zile cu acuzatia de viol si corupere sexuala asupra minorelor.