Anunț cumplit despre Gabriela Cristea! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV

Gabriela Cristea va lipsi timp de două săptămâni de la cârma emisiunii "Mireasa, capriciile iubirii", de la Antena Stars. Decizia a fost luată deoarece vedeta este infectată cu COVID-19.

14 oct. 2021, 16:51
Anunț cumplit despre Gabriela Cristea! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV

Anunț cumplit despre Gabriela Cristea! Vedeta va lipsi timp de două săptămâni de la cârma emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Decizia a fost luată deoarece prezentatoarea TV este infectată cu COVID-19.

Anunț cumplit despre Gabriela Cristea! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV

Gabriela Cristea este infectată cu COVID-19, deși s-a vaccinat cu schema completă. În momentul de față, vedeta se află la izolare, iar starea ei de sănătate nu este gravă. Prezentatoarea TV, vaccinată cu schema completă Pfizer, este acasă, unde urmează tratamentul de specialitate. Deoarece va fi nevoită să lipească de la emisiunea „Mireasa, capriciile iubirii”, show-ul va avea un nou prezentator.

Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață! Vedeta a făcut totul public: „A fost singură dată şi a durat o lună de zile!”

De-a lungul anilor, despre Gabriela Cristea s-a scris despre sumele pe care l-ar încasa în televiziune. Conform informațiilor, aceasta ar încasa aproximativ 10.000 de euro pe lună. Pe timpul când a colaborat cu postul Kanal D, s-a scris că ar fi primit aproape 20.000 de euro pe lună ca prezentatoare a emisiunii reality-show „Noră pentru mama”, redenumită ulterior „Te vreau lângă mine”! Prezentatoarea TV activează sub contract, în prezent, cu Antena Stars, unde prezintă „Mireasa – Capriciile iubirii”, o continuare a show-ului „Mireasa” de pe Antena 1.