Apariție dezastruoasă a Nicoletei Luciu. Vedeta e de nerecunoscut. Arată ca o babă! ”N-are nicio legătură cu ce a fost”

Nicoleta Luciu a devenit cunoscută după ce a câștigat titlul Miss România, la 19 ani. Ulterior, notorietatea vedetei a crescut considerabil după ce a început să joace în numeroase seriale românești. De câțiva ani a ieșit din lumina reflectoarelor pentru a-și dedica timpul familiei sale, soțului și celor patru copii.

21 mart. 2023, 12:36
Apariție dezastruoasă a Nicoletei Luciu. Vedeta e de nerecunoscut. Arată ca o babă! ”N-are nicio legătură cu ce a fost”

Nicoleta Luciu a pășit din nou pe podium, la 42 de ani, la o prezentare a designerului Liza Panait. Vedeta e o femeie foarte frumoasă, însă ținuta pe care a purtat-o nu a avantajat-o deloc, iar fanii au reacționat imediat.

Evenimentul s-a ținut la Palatul Mogoșoaia. Nicoleta Luciu a urcat pe podium, la cei 42 de ani ai săi, ca model pentru creatoarea de modă Liza Panait. Deși are o siluetă de invidiat, internauții sunt de părere că nu a avantajat-o deloc vestimentația aleasă. A purtat o rochie de lungime medie, cu franjuri în partea de jos și la umeri.

Citește și Nicoleta Luciu şi-a iertat tatăl, după ani de zile în care nu şi-au vorbit. Petrec sărbătorile împreună

„Nicoleta Luciu este inspirată ca de obicei în alegerea ținutei. Aici prezintă o rochie elegantă și sofisticată. Este confecționată din dantelă neagră și are o jupă aurie care oferă un aspect luxuriant și strălucitor. Franjurii de la umeri și poale creează o mișcare fluidă și spectaculoasă, în timp ce forma asimetrică a fustei oferă o notă de unicitate chic. Pensele marcate cu șnur prețios subliniază linia corpului, accentuând formele feminine. Această rochie poate fi purtată la orice eveniment special, fie că este vorba de o nuntă, o petrecere sau o cină elegantă. Cu siguranță vei atrage toate privirile!’, a transmis creatoarea de modă în mediul online.

Fanii nu au apreciat deloc apariția vedetei, ba chiar au criticat-o pentru alegerea făcută.

Citește și Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt: „Aşa stau lucrurile între noi doi”

„Inspirată?! Arată ca o babă! (…) Chiar nu o avantajează deloc. Nici culoarea, nici forma rochiei. Și nici prezentarea! (…) URÂTĂ! Nicoleta, refuză lucrurile bătrânicioase! (…) Inspirată ca de obicei????și tot ca de obicei cu mâinile în sold ca o precupeață pusă pe harță????o, Doamne! (…) N-are nicio legătură cu ce a fost… și-a făcut operații care au banalizat-o. E ca o nașă mare – așteaptă perinița! Nici nu pot să mă uit la fotografii’, sunt câteva dintre comentariile apărute pe rețelele de socializare.