Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ: „În muzică este o Georgiana și în viața de zi cu zi o alta”

Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ. Vestea că artista şi soţul ei divorţează a surprins pe toată lumea, pentru că relaţia lor părea să fie una perfectă. Cel care a fost acuzat că s-ar fi băgat în căsnicia cântăreţei este chiar finul Armin Nicoară.

03 feb. 2023, 09:04
Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ: „În muzică este o Georgiana și în viața de zi cu zi o alta”
Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ

Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ. În momentul de față, situația dintre cei doi e destul de tensionată, iar artistul a ţinut să facă lumină în această situaţie. Se pare că ei s-au certat dintr-o altă cauză, mai puțin cunoscută de public.

Citeşte şi: Armin Nicoară rupe tăcerea despre „amantlâcul” cu Georgiana Lobonț: „Nașa mi-a dat un mesaj”

Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ

Cu Georgiana eu m-am mai certat. În muzică este o Georgiana și în viața de zi cu zi o altă Georgiana. Nu am cum să stau supărat pe ea orice mi-ar face sau orice mi-ar fi făcut. Mi-a trecut supărarea, de aceea sunt și nașii noștri.

În viața de zi cu zi ne înțelegem extraordinar de bine, mult prea bine pot spune, doar că și acum s-au întâmplat câteva chestii care pot spune că m-au deranjat și cred că și pe ea ar fi deranjat-o dacă eu aș fi făcut la rândul meu așa.

Am lansat această melodie, am filmat-o în Maldive, am încărcat-o pe internet, bineînțeles pe canalul meu, pentru că așa am făcut pactul cu ea. Eu vin cu ideile mele, tu vii doar să îmi cânți pe piesă, iar după aceea fac ce vreau cu ea.

Tu la rândul tău faci la fel. M-a deranjat foarte tare că ea după câteva zile după ce am lansat melodia, s-a gândit ea sau cine i-a făcut melodia, să lanseze încă o melodie. Am și rugat-o să facem un live, să dăm distribuiri, story, chestii de promovare.

Am simțit din partea ei un dezinteres și cumva am vrut să îi spun, dar nu am vrut să mă mai cert cu ea. Pot spune că sunt o fire care mă mulez pe toate situațiile.”, a declarat Armin Nicoară, pentru Wowbiz.ro.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au mai avut dispute de-a lungul timpului, dar prietenia pe care o au i-a adus mereu înapoi. „Prima ceartă a fost din cauza melodiilor, pentru că eu am încărcat o piesă la ea, la început când ne-am cunoscut, o piesă de-ale tatălui meu și a vrut să o încarce ea, am zis bine. La a doua piesă, la fel mi-a cerut. Pot spune că am suflet bun, am zis ok.

Acum am reușit să stăm cumva la masă și am stabilit ca să nu mai existe certuri, trebuie să facem așa. Cumva și-a dat seama, pentru că ea a crezut că toată lumea e așa bună ca mine. Spun asta pentru că a parcurs niște pași în viață și poate acum vine cineva la ea cu o piesă, dar toți încarcă pe canalele lor.

Când a întrebat și nu a fost lăsată nu a mai fost nimeni Armin, care te-a lăsat cu sufletul. Mi-a dat dreptate și acum îmi dă mesaj și îmi spune chestia asta.„, a mai mărturisit Armin Nicoară.

După ce au apărut zvonuri că Georgiana Lobonţ ar fi folosit „divorţul” ca să îşi promoveze piesele, Armin Nicoară neagă acest lucru. Nici el, nici naşa lui, nu au nevoie de astfel de metode de promovare.

Nu cred că nașa Georgiana sau eu, la ora actuală, avem nevoie de o așa strategie, pentru că de ce să îmi fac rău, dacă atâta lume este alături de noi și ne iubesc. S-a văzut și la nașa Georgiana, că a avut melodii pe locul 1. Unde să merg mai sus de locul 1? Nu cred că aș avea nevoie, nici ea să își facă așa promovare.„, a mai precizat Armin Nicoară.