Aroganţa maximă a unei criminale periculoase de la noi. S-a pozat cu banii strânşi pentru un nou asasinat FOTO

O infractoare periculoasă, eliberată înainte de termen pentru bună purtare după ce a comis o crimă, s-a lăudat cu banii strânşi din furturi, pe care îi va "investi" într-un nou asasinat.

25 ian. 2017, 11:37

Beneficiară a Noului Cod Penal, Claudia Florina Fechete, condamnată la 12 ani de puşcărie pentru omor, a obţinut eliberarea condiţionată, invocând aplicarea legii mai favorabile, scrie spynews.ro. Stabilită la Timişoara, criminala s-a reprofilat şi a început să „opereze” la buzunare, împreună cu alte personaje de teapa ei.

Citeşte şi Hoţi îmbrăcaţi la patru ace, surprinşi când fură din buzunarele clienţilor unui restaurant

Iar „serviciul” este, se pare, extrem de bănos, pentru că asasina a postat, în ultima perioadă, mai multe imagini cu agoniseala: maşină, telefoane scumpe, casă, bijuterii din aur masiv şi… teancuri de euro.

Criminala care umblă slobodă printre semeni are, de câteva zile, o nouă ţintă: Cristi Brâncovan, care îi urmăreşte pe hoţii din buzunare şi le strică „afacerea”, avertizându-i pe călătorii din mijloacele de transport în comun. Deranjată „la job”, asasina eliberată înainte de termen l-a ameninţat pe justiţiar, de faţă cu poliţiştii, spunând că este dispusă să plătească 10.000 de euro unui criminal, pentru a-l aranja pe „Vânătorul de hoţi”.