Artist de top, operat de urgenţă. Va rămâne cu sechele toată viaţa FOTO

Un artist celebru a ajuns pe mâna medicilor şi va rămâne marcat pe viaţă, după o intervenţie chirurgicală făcută la faţă.

04 iul. 2018, 07:19

Mike Diamondz, pe numele său real Michael Richie Kapumbwa Ntumba, ajunge la cuţit după ce medicii au descoperit o infecţie puternică la nivelul feţei, din cauza unui fir de păr crescut sub piele, scrie spynews.ro. În astfel de cazuri, chirurgul trebuie să facă o incizie cu bisturiul în zona afectată, pentru a o drena – operaţie care, oricât de bine s-ar vindeca, tot va lăsa cicatrice.

Citeşte şi Fost ministru, în scaun cu rotile la Parlament

Chiar dacă pare o afecţiune banală, o asemenea infecţie se poate transforma într-un adevărat coşmar. Firele de păr crescute sub piele sunt considerate de organism drept nişte corpuri străine, iar acesta încearcă, fără succes, să le elimine. Firele de păr formează sub piele o umflătură, un chist, care se poate infecta sau se poate sparge, comunicând cu pielea printr-un orificiu pe care curge tot timpul puroi. Conform specialiştilor, singurul tratament cu şanse de vindecare este cel chirurgical, care presupune extragerea firelor de păr şi a ţesuturilor moarte din jur, uneori până la nivelul osului.