Artistă celebră, VIOLATĂ de un producător muzical. E în şoc post traumatic

Vedetele se bucură de lumina reflectoarelor, de milioane de euro şi de dolari şi de iubirea fanilor, însă asta nu înseamnă că totul este roz în viaţa lor. Celebritatea nu te scuteşte nici de necazuri, nici de traume, iar asta o ştie cel mai bine Lady Gaga. Excentrica artistă a fost violată de un producător muzical, iar acum suferă de şoc post traumatic.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 06:40
Artistă celebră, VIOLATĂ de un producător muzical. E în şoc post traumatic

Lady Gaga, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit că suferă de sindromul de stres post traumatic, după ce a fost violată. Agresiunea a avut loc în urmă cu 11 ani, însă cântăreaţa nu şi-a revenit nici acum complet.

„Am o boală mintală şi mă lupt cu această boală mintală în fiecare zi. Trauma din propria mea viaţă m-a ajutat să înţeleg traumele celorlalţi. Sufăr de sindromul de stres posttraumatic. Nu am spus niciodată nimănui acest lucru până acum”, a declarat artista într-un interviu, adăugând că este, totuşi, o persoană norocoasă pentru că are în jurul ei mulţi prieteni care o ajută să depăşească momentele critice.

„Astăzi, am împărtăşit lumii cele mai adânci secrete ale mele. Secretele te îmbolnăvesc”, a scris vedeta într-un mesaj pe Twitter, postat după difuzarea interviului în emisiunea „Today”.

În urmă cu doi ani, Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată când avea 19 ani. Vinovat de această agresiune sexuală ar fi un producător muzical, însă Lady Gaga nu a confirmat acest lucru. „Singura persoană care te poate vindeca esti tu însăți, iar acest proces este unul foarte complex si complicat. Eu nu am spus nimănui despre acest lucru vreme de șapte ani. Nici măcar nu am știut cum să mă gândesc la incident, cum sa-l accept”, povestea atunci artista.