Artiști care au devenit celebri peste noapte. De la anonimatul internetului, pe ecranele de la Hollywood

Artiștii de la Hollywood nu au avut întotdeauna lumea la picioare, mulți dintre ei au avut apariții în producții obscure până să fie remarcați.

28 sept. 2021, 20:16
Artiști care au devenit celebri peste noapte. De la anonimatul internetului, pe ecranele de la Hollywood

Artiștii plini de strălucire de la Hollywood au început inițial în producții cu buget redus sau în clipuri pe propriile rețele de socializare. Pentru unii dintre aceștia ascensiunea către faimă a fost una foarte rapidă și au avut norocul ca publicul să-i admire din prima clipă

Leonardo di Caprio, tânărul cuceritor al anilor ’90, a trecut de la roluri secundare în sitcom-uri precum Growing Pains, sau în filme de groază cu buget redus, la un mega-succes cu rolul principal din Titanic, un film care a bătut toate recordurile de box office anterioare în 1997.

De atunci , DiCaprio și-a câștigat un loc în vârful eșalonului de la Hollywood și este unul dintre cei mai bine plătiți actori, câștigând 20 de milioane de dolari pe film. A jucat în mai multe filme, printre care Catch Me If You Can, Gangs of New York, The Wolf of Wall Street și The Great Gatsby, și a câștigat 5 nominalizări la Oscar.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence s-a transformat dintr-o anonimă într-una dintre actrițele adulate de la Hollywood, fapt care s-a întâmplat peste noapte după rolul ei în Winter’s Bone. Prestația ei i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță și a plasat-o ca una dintre cele mai căutate tinere actrițe de la Hollywood.

Rolurile sale ulterioare în Silver Linings Playbook și American Hustle i-au adus, de asemenea, recunoașterea din partea Academiei, cu o victorie și o nominalizare pentru cea mai bună interpretare în secundar. Tânăra generație de cinefili a fost, de asemenea, sedusă de talentul lui J-Law ca Mystique în X-Men și ca Katniss în seria Jocurile foamei.

Emma Watson

Emma Watson a iubit scena încă de la o vârstă fragedă, chiar înscriindu-se la Stagecoach Theatre Arts la vârsta de 10 ani. Cu experiență în actorie și dans la școală și cu o diligență, Watson a obținut primul său rol major ca Hermione Granger în franciza Harry Potter și a făcut-o efectiv o stea peste noapte. Primul film Harry Potter a doborât recorduri pentru ziua de deschidere la box-office și a fost cel mai încasat film din 2001. De atunci, ea a jucat în versiunea reinventată a Disney a Frumuseții și bestiei, Femeile mici și Cercul. Simțul modei a fost, de asemenea, o sursă de interes al fanilor, iar munca ei de modelare pentru Burberry și Lancôme nu a trecut neobservată.

Miley Cyrus

Hannah Montana a fost un succes pe Disney Channel, fapt ce i-a oferit lui Cyrus o imensă rampă de lansare pentru cariera ei.

De-a lungul copilăriei, tânăra fată a unui tată celebru a avut câteva roluri mici, dar statutul ei s-a consolidat odată cu apariția în producția Disney „Hannah Montana”. Timp de 12 luni cât a jucat rolul Hannah Montana, Cyrus a lansat un album de debut care a ajuns triplu platină, iar restul este istorie. De atunci a lansat mai multe albume de studio, atât sub numele Hannah Montana, cât și sub numele real Miley Cyrus. A apărut și în mai multe filme, inclusiv The Last Song, și-a împrumutat vocea filmului Disney Bolt și a colaborat cu mulți alți artiști celebri.

Justin Bieber

Un alt superstar de pe listă  este Justin Bieber care a devenit celebru printr-un videoclip de pe YouTube. Bieber a început să posteze videoclipuri în care cântă pe canalul său de YouTube până când producătorul Scooter Braun l-a remarcat și astfel Bieber a ajuns, la vârsta de 15 ani, cea mai mare vedetă de pe planetă. În ultimii zece ani, Bieber a lansat încă câteva albume, s-a căsătorit cu Hailey Baldwin și continuă să ocupe poziții de top în Billboard.