Asistentul medical acuzat că-şi viola pacientele în spital, condamnat. Vezi câţi ani a primit după ce a batjocorit mai multe femei

Publicat: Vineri, 27 Octombrie 2017 13:32 // Actualizat: Vineri, 27 Octombrie 2017 13:40 // Sursa: romaniatv.net

Asistentul medical acuzat că a violat mai multe paciente a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Bărbatul fusese reclamat la Poliţie de o adolescentă internată pentru o operaţie de apendicită, însă acuzaţiile au fost retrase iniţial, după ce s-a aflat că fata avusese un contact sexual cu prietenul ei cu doar câteva ore înainte de a fi adusă la spital. Tatăl fetei batjocorite i-a cerut iniţial scuze violatorului, dar probele ADN l-au dat de gol.

Judecătoria Brăila a finalizat cazul asistentului medical Vioril Milcu, care a scandalizat opinia publică în urmă cu doi ani.

O eleva de 17 ani care a fost internată la Spitalul Judeţean din Brăila în luna iulie, 2015, pentru o operaţie de apendicită a acuzat un asistent medical în vârstă de 58 de ani că ar fi abuzat-o sexual. Părinţii fetei au aflat imediat şi au dus-o pe adolescentă la un control ginecologic, care nu a relevat, însă, urme de viol, astfel că bărbatul a scăpat basma curată. Adevărul a ieşit la iveală două săptămâni mai târziu când, în urma analizelor ADN, s-a constatat că acuzaţiile adolescentei erau întemeiate. "Probele ADN arată prezenţa lichidelor comunicante ale bărbatului în vârstă de 58 de ani în secreţiile vaginale recoltate de la fată", au concluzionat anchetatorii.

"În jurul orei 1.55, părinţii victimei au ieşit din salon şi au plecat spre locuinţă iar pe culoar s-au intersectat cu inculpatul, fiind observaţi de acesta. După aproximativ 10 minute, inculpatul a intrat în salon şi i-a administrat persoanei vătămate, pe cale intravenoasă, prin branulă, o substanţă injectabilă fără a-i spune denumirea acesteia. Pe perioada administrării medicamentului, inculpatul a intrat într-un dialog cu minora, întrebând-o, printre altele, dacă şi-a început viaţa sexuală. Înainte de finalizarea injectării substanţei, persoana vătămată a simţit o stare de somnolenţă, fiind pe puctul de a adormi, lucru care, probabil, s-a şi realizat pentru scurt timp. La un moment dat, persoana vătămată a simţit şi observat una din palmele inculpatului pe obrazul său şi cealaltă pe braţul drept, încercând să o tragă spre direcţia în care era poziţionat, respectiv pe partea dreaptă a patului. Persoana vătămată s-a opus dar a fost cuprinsă cu braţele de inculpat şi întoarsă într-o parte, la marginea patului. Inculpatul i-a tras persoanei vătămate pantalonul de pijama şi chilotul, până în zona inferioară a coapselor, după care a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta, iar pe timpul actului sexual a făcut către ea afirmaţia «văd că îţi place şi ţie!». În tot acest timp, victima s-a simţit inertă, incapabilă să reacţioneze sau să ceară ajutor. La un moment dat, persoana vătămată a simţit că inculpatul a încetat raportul sexual, şi-a ridicat pantalonul, după care a întors-o cu privirea în sus şi i-a ridicat, în grabă, pantalonul de pijama şi chilotul, a stins lumina de veghe a camerei şi a părăsit salonul, închizând uşa de acces", a precizat procurorul de caz în rechizitoriu, potrivit adevarul.ro.

Citeşte şi: Studentă violată pe o alee dintr-un complex studenţesc

S-a descoperit că asistentul medical îşi făcuse un obicei din violarea pacientelor internate pe secţia unde muncea, după ce în prealabil le administra medicamente cu care le inducea o stare de somn.

Judecătoria Brăila l-a condamnat pe 23 octombrie la şase ani de închisoare cu executare, fiind obligat să-i plătească adolescentei daune morale de 10.000 de euro alături de Spitalul de Urgenţă din Brăila.

Decizia instanţei nu este definitivă.

Citeşte şi: Fetiţă de 14 ani, violată de 40 de bărbaţi. Părinţii erau plecaţi la serviciu, copila era drogată şi abuzată în grup

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
adolescenta violata in spital asistent medical viol violator Vioril Milcu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7480
RON
19 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H