Astea sunt zodiile care nu pot trăi fără sex. Ar sta în pat toată ziua

Sexualitatea este un aspect extrem de important pentru o viata implinita, insa unii nativi se pot dovedi adevarate masinarii sexuale sub influenta astrelor.

31 aug. 2016, 08:40
Astea sunt zodiile care nu pot trăi fără sex. Ar sta în pat toată ziua

VARSATOR – este gata oricand sa puna in practica cele mai incendiare pozitii din Kama Sutra, scrie kfetele.ro. Îndragostit de sex, acest nativ are in „meniu” o serie de fetisuri indraznete cu care isi surprinde adesea partenerii.

BERBEC – Le place sa preia controlul, asa ca pozitia lor preferata este doggy style. Au, de asemenea, o afinitate pentru jocurile „periculoase”.

Citeşte şi Horoscop: 4 zodii care iubesc cu foc. Sunt dorite de orice bărbat

GEMENI – sunt plini de energie si imaginatie si sunt parteneri grozavi pentru sexul oral. Datorita personalitatii lor schimbatoare si a firii curioase si spontane, isi vor bucura partenerul de sex cu „miscari” noi de fiecare data.

LEU – Leul iubeste sa fie in centrul atentiei si sa fie cel mai bun, asa ca va face din fiecare partida de sex un spectacol. Este semn de foc, asa ca este foarte pasional si intens in asternuturi.

SCORPION – Scorpionul este cea mai sexuala zodie. Independent si gata oricand sa obtina ce isi doreste, acest nativ iubeste sa faca dragoste.


loading...