EXCLUSIV Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier. Cum a sunat la 112 după ce a fost bătută de soţ VIDEO

Mariana Cojocaru şi-a deschis sufletul la România Tv. Dezvăluiri dure despre divorţ şi accidentul în urma căruia a fost mai multe ore în comă.

RomaniaTV.net
02 ian. 2021, 18:22
EXCLUSIV Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier. Cum a sunat la 112 după ce a fost bătută de soţ VIDEO

Astrologul Mariana Cojocaru este mereu cu zâmbetul pe buze şi are un sfat bun pentru fiecare dintre noi, chiar dacă astrele nu se aliniază perfect în acea zi pentru toate zodiile. Cunoscut astrolog a avut însă parte de multe încercări teribile de-a lungul vieţii. O parte dintre ele le-a povestit, în direct la România tv. 

„Căsătoria a fost o altă încercare pentru că, vezi, eu am o vorbă, în viaţă venim singuri şi plecăm singuri, casa mea a fost piatră de încercare serioasă, aveam copil de crescut şi ştiam de la părinţică e bine să crească şi cu mamă, şi cu tată, că îţi poate reproşa, şi atunci, ca orice româncă cu mentalitatea poporului, care nu e mereu sănătoasă, am răbdat până la punctul în care nu am mai putut”, a povestit astrologul Mariana Cojocaru.

„Soţul nu era mereu agresiv, avea limbaj agresiv, dar nu puteai să-i explici frumos o chestiune importantp pentru familie, doar ma supuneam, numai el avea dreptate. Şi dacă era cum spuneam eu, nu-mi dadea dreptate, că nu voia. La un moment dat, când a ripostat la ceva, eu i-am spus niste lucruri, eram mai liberă, nu ceva ieşit din comun, nu să spui „doamne, l-am făcut alibie de porci” si m-a lovit. Am spus că dacă nu iau atitudine, nu e corect faţă de mine. În momentul când a ripostat şi m-a lovit, am chemat 112, a venit poliţia si l-a ridicat”, a continuat astrologul Mariana Cojocaru.

„Când eşti asa eram veselă, dar bucuria era cariera, mă bucuram că plecam de acasă, că fac lucruri ale mele, că aveam viaţa mea care nu avea nimic de-a face cu viaţa lui si acolo am divorţat mai demult. A rămas în casa şi nu aveam cum să-l dau afară, mâncărică, spălat, îngrijit, banul e ban….Fiţi atente dragelor şi dragilor, cu asta închei: venim singuri şi plecam singuri, nu ne-am nascut la pachet cu partenerul de viata”, a mai spus astrologul la România tv. 

Astrologul Mariana Cojocaru a trecut prin cea mai mare cumpăna a vieţii. Astrologul a avut un accident de maşină teribil, în urma caruia s-a aflat in moarte clinica.

Horoscop 2021 Mariana Cojocaru. 2021 va fi anul debusolării VIDEO

„Va dati seama, ca orice profesionist, ma uitam pe astrograma mea, cand am avut momentul de cumpana, te duci sa vezi de ce, daca am trecut prin niste momente in viata, sa-i avertizez pe romani ca au hopuri si piedici sa fie in garda si sa nu mearga in directia in care totul este roz, viata nu e roz, mi-am analizat si mie in trecut am primit mesaje in vis.

Fiecare avem astrograma, fiecare avem o misiune de indeplinit, nu venim pe pamant de dragul de a veni, ci sa evoluam cat putem de bine.  De aia cand am avut accidentul, de exemplu, cu o noapte inainte am visat, eram la Iasi cu prieteni la o aniversare spre finele lui februarie, pe 26 febrarie, si noaptea inainte sa ne intoarcem am avut un vis cu un manechin de magazin caruia i se capsa pielea capului. Le-am spus prietenilor ca nu vreau la Bucuresti cu masina, ci cu trenul, ei s-au uitat ciudat la mine, iar eu, de rusine, am venit cu masina si s-a produs accidentul. Cred ca era undeva in jurul varstei de 33-34 de ani si m-am gandit daca am avut astfel de accident si am primit mesaj trebuie sa tin cont de niste mesaje, sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii,nu putem fi rupti de mesajul universului, de ce dorim cum sa devenim, cum sa evoluam mai bine. Simt ca din momentul respectiv capacităţile mele au crescut mult, am stat in coma 4-5 ore, nu mai stiu, stiu ca era noapte si la pranz m-am trezit, iar cand am revenit stiam ce am cerut, ce am comunicat cu divinitatea si ce am de facut din punctul respectiv incolo”.

Astrologul Mariana Cojocaru a fost in coma la spital mai mult de 4 ore si marturiseste ca a comunicat cu Dumnezeu.

„Imediat după aceea am avut un accident foarte urât şi neaşteptat. Eram cu nişte prieteni şi ne întorceam de la aniversarea unui amic comun de la Iaşi. DE CE SCADE INTELIGENTA UMANA? PARADOXUL EFECTULUI FLYNN

Maşina în care mă aflam a alunecat pe gheaţă şi a acroşat un copac. Ploua cu galeata. Practic, maşina a alunecat, a patinat pe apă într-o curbă destul de periculoasă. După ce maşina a intrat în copac, cuiul tetierei scaunului din dreapta mi-a intrat direct în faţă. Stăteam pe bancheta din spate „, a povestit Mariana Cojocaru cu alt prilej tot la RomaniaTV.

„Am trăit pe propria piele câteva experienţe spirutuale care nu sunt la îndemâna oricui: moartea clinică şi decorporalizarea. După accidentul de masină, am fost în comă la spital mai mult de 4 ore. Atunci am comunicat cu D-zeu. Căci mă aflam undeva la graniţa dintre viaţă şi moarte. Când mi-am revenit, am ştiut din start ce trebuie să fac: să devin astrolog, numerolog si psiholog”.

„Am făcut iniţierile, cu tehnici de meditaţie, cursuri de astrologie karmică şi nu numai… De la un călugăr ales, am înţeles ce este Dharma şi Karma. Cum fucţionează destinul şi cum putem să-l îmbunătăţim. Era pe Muntele Albastru un templu foarte renumit, unde thailandezii ofereau ofrande. Cât primeau călugării într-o sigură zi, la răsăritul soarelui, atât mâncau în acea zi. L-am întrebat de vieţile viitoare, pentru că ştiam că marii iniţiaţi ştiau secretul. A zâmbit precum Dalai Lama şi mi-a spus aşa;” Când vei şti totul despre trecutul unui om, vei înţelege exact cum vor arăta prezentul şi viitorul. Inclusiv vei şti să vezi şi vieţile viitoare. Am vizitat cele mai mari temple. De departe, cel mai ales, este cel în care mi-am cumpărat dreptul la fiecare viaţă”, a mai povestit Mariana Cojocaru, potrivit România tv.