Atenţie, scene reale de sex. Vedete care chiar au făcut dragoste pe platoul de filmare. Printre ele Halle Berry şi Sharon Stone FOTO

Au intrat atât de mult în pielea personajului pe care l-au interpretat, încât n-au mai simulat nimic, ci au respectat întocmai scenariul, pentru un plus de credibilitate. Iată actorii care au făcut sex pe bune în filme.

20 ian. 2017, 10:27

Michael Douglas & Sharon Stone în Basic Instinct. „Instinct primar” este faimos pentru scena în care Sharon Stone și-a încrucișat picioarele în timpul unei investigații polițienești și a oferit privitorilor o priveliște inedită din simplul motiv că nu purta lenjerie intimă. Totuși această secvență nu este nici pe departe la fel de fierbinte ca cele în care cele două personaje principale fac sex.

Citeşte şi Sharon Stone arată nemaipomenit în costum de baie

Și asta pentru că cei doi actori, Michael Douglas și Sharon Stone, n-au mimat nimic, ci au respectat ad litteram scenariul și indicațiile regizorului, pentru a da credibilitate scenelor. N-o spunem noi, ci foști membrii ai echipei de producție a peliculei din 1992.

Robert Pattinson în Little Ashes

În acest film, există o secvență în care Robert Pattinson își oferă singur plăcere. Actorul britanic și-a dorit să fie cât mai reală scena, motiv pentru care masturbarea s-a petrecut cu adevărat. Vorba lui, ce rost are să te prefaci în asemenea momente?! Chiar așa! „Fața pe care o fac când simt plăcerea sexuală este acum înregistrată pe peliculă pe veci”, a declarat mai în glumă, mai în serios Robert. Oooo, da!

Mickey Rourke & Carre Otis în Wild Orchid

Adevărul e că mulți considerau că cei doi protagoniști s-au apropiat pe bune unul de altul la filmări sau cel puțin sperau una ca asta, atât de veridice par scenele de sex din acest film! Există voci – din echipa de producție a peliculei – care susțin că n-a fost vorba de actorie în „Orhideea sălbatică”, nici vorbă! Atracția dintre cei doi a existat cu adevărat, Mickey și Carre mergând până la capăt cu scenele din dormitor.

Citeşte şi Halle Berry are o nouă relaţie? Iată cum a fost surprinsă!

Halle Berry & Billy Bob Thornton în Monster’s Ball

Scena de seducție dintre Halle Berry și Billy Bob Thornton este atât de sexy, încât i-a adus actriței o statuetă Oscar pentru cea mai bună interpretare. Dar nu pentru talentul ei actoricesc ar trebui premiată frumoasa vedetă. Se zvonește că secvența este atât de convingătoare tocmai pentru că este reală, nimeni n-a simulat nimic.

Sursa: okmagazine.ro


loading...
Partenerii noștri